Ειδικές αγορές* για Τάσο Μπακασέτα στην Pamestoixima.gr

Στην Pamestoixima App θα βρεις όπως πάντα ανταγωνιστικές αποδόσεις* και ειδικά στοιχήματα*. Η Πάμε Στοίχημα όμως προχωράει ακόμα παραπέρα. Δηλαδή πρωτοπορεί ξανά και σου δίνει την απόλυτη ευελιξία και απίστευτες επιλογές. Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού έχει κλέψει τις εντυπώσεις.

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας Τάσος Μπακασέτας εγκατέλειψε μετά από χρόνια το τουρκικό πρωτάθλημα και πλέον επέστρεψε στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον στο ρόστερ του ακόμα ένα “όπλο” για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Eidika Stoiximata Pamestoixima Tasos Mpakasetas
@ PameStoixima

Η Pamestoixima εφαρμογή είναι φυσικά εδώ και δεν θα μπορούσε να αφήσει την μεταγραφή αυτή να περάσει απαρατήρητη. Αμέσως μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής, μπορείς πλέον στην Pamestoixima App να βρεις ειδικές αγορές* με τον Τάσο Μπακασέτα.

Αρκετά ειδικά στοιχήματα* για Μπακασέτα στην Πάμε Στοίχημα

Φυσικά, όταν μιλάμε για τον Τάσο Μπακασέτα, γνωρίζουμε ήδη ότι πρόκειται για έναν σπουδαίο παίκτη. Ο Έλληνας αρχηγός έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Τουρκία, αλλά και στην Ελλάδα με την ΑΕΚ.  Όμως, το ερώτημα είναι πόσο γρήγορα και εύκολα θα ενσωματωθεί ο παίκτης στην ομάδα.

Επίσης, η Pamestoixima εφαρμογή προσφέρει και απίστευτα ελκυστικές  αποδόσεις* στα ειδικά στοιχήματα* για τον Μπακασέτα. Θα βρούμε για παράδειγμα, αν ο παίκτης του Παναθηναϊκού θα σκοράρει στην κανονική περίοδο εκτός της μεγάλης περιοχής. Επιπρόσθετα, βρίσκουμε και αγορές όπως να σκοράρει χατ-τρικ ή πόσα γκολ θα πετύχει.

Βέβαια, εκτός από αυτά τα στοιχήματα, θα βρεις και πολλές ειδικές αγορές* για άλλα αθλητικά γεγονότα. Μετά την παρουσίαση της νέας πλατφόρμας, η Pamestoxima App έχει εξελιχθεί πολύ στον τομέα των ειδικών αγορών*.

Ακόμα πιο εύκολη εγγραφή στο Pamestoixima.gr

Η Stoixima App του Pamestoixima.gr έχει φυσικά και άλλα αθλητικά γεγονότα. Δηλαδή σε ότι άθλημα και να θες να ποντάρεις, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα το βρεις και αυτό με ελκυστικές αποδόσεις Πάμε Στοίχημα.

Τέλος, να πούμε ότι στο Pamestoixima Greece έχεις πλέον την δυνατότητα να κάνεις εγγραφή ακόμα πιο εύκολα και γρήγορα. Ο νέος τρόπος είναι μέσω της Εθνικής Τράπεζας και με τον τρόπο αυτό η εγγραφή γίνεται πλέον με λίγα μόνο κλικ.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.