ΠΑΟΚ- Ντιναμό Ζάγκρεμπ με ελκυστικό Bet365 Bet Builder*

Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται στο Κόνφερενς Λιγκ. Για την φάση των 16 έχουμε και ελληνικό ενδιαφέρον. Φυσικά ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός έχουν έναν “γολγοθά” μπροστά τους. Δηλαδή, μετά τις ήττες στον πρώτο αγώνα, θα πρέπει να ανατρέψουν τα σκορ στον επαναληπτικό. Ο ΠΑΟΚ σίγουρα έχει πιο βατό έργο.

Η Bet365 App είναι σίγουρα μια από τις πιο καλύτερες στοιχηματικές εφαρμογές και διαθέτει πολλές λειτουργίες. Επιπρόσθετα, να πούμε ότι προσφέρει στους εγγεγραμμένους χρήστες του ενισχυμένες αποδόσεις* σε αρκετά σπορ και διοργανώσεις. Τελευταία έχει προστεθεί και η Σούπερ Ενίσχυση*, όπου παρατηρούμε σημαντικά ανεβασμλενες αποδόσεις.

Paok Ntinamo Zagreb Bet365 Apodoseis Conferens
@ Bet365 | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Βετ365 Ελλάδα έχεις την απόλυτη ευελιξία στα στοιχήματα σου. Φυσικά, το γρήγορο Live Betting* συνοδεύεται από καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις*, αλλά και ειδικές αγορές*.

Δυνατή απόδοση στο Bet Builder* της bet365

Έχεις την επιλογή και την ευελιξία να στοιχηματίσεις σε πληθώρα ειδικών αγορών* στο desktop, αλλά και στην εφαρμογή της Βet365.gr. Επίσης, θα βρεις ενισχυμένες αποδόσεις*, ενώ μπορείς με το “Φτιάξτε Αγορά”* να στοιχηματίσεις σε πολύ περισσότερα γεγονότα μέσα σε έναν αγώνα.

Επίσης, στα αγωνιστικά, ο πρώτος αγώνας του ΠΑΟΚ στο Ζάγκρεμπ δεν συνοδεύτηκε από νίκη. Μετά την ήττα με 2-0 στην Κροατία, η ομάδα της Θεσσαλονίκης χρειάζεται νίκη με διαφορά τουλάχιστον 2 τερμάτων. Έτσι θα μπορέσει να πάει το ματς στην παράταση. Με 3 γκολ διαφορά προκρίνεται απευθείας στα προημιτελικά.

Στην βετ365 θα βρεις ενισχυμένη απόδοση bet builder* σε πολλούς συνδυασμούς. Ο συνδυασμός που μας άρεσε είναι ο παρακάτω:

Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, να προκριθεί ο ΠΑΟΚ και ο Μπράντον Τόμας να κάνει Over 0.5 σουτ εντός εστίας. Η απόδοση στην bet365 για τον παραπάνω συνδυασμό είανι 15.00 (από 13.00).

Και ο Ολυμπιακός με ελκυστικές αποδόσεις* στην Βετ365

Επίσης, στην Stoixima App της Bet365 θα βρεις και πολύ καλές αποδόσεις*, πληθώρα αγορών* και πολύ καλό Live Betting* και στον αγώνα του Ολυμπιακού. Δηλαδή στο ματς Μακάμπι Τελ Αβίβ- Ολυμπιακός, βρήκαμε πολλά σημεία με ενισχυμένη αποόδοση*.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.