Προγνωστικά με αποδόσεις* Pamestoixima και Super Προσφορά*

Στην Pamestoixima εφαρμογή θα βρεις όπως πάντα πολύ ελκυστικές αποδόσεις*. Έχουμε εβδομάδα Ευρώπης και ξεκινάμε με Τσάμπιονς Λιγκ, όπου η 4η αγωνιστική θα κρίνει πολλά. Φυσικά στην Πάμε Στοίχημα θα βρεις και πάλι ανταγωνιστική προσφορά*, ώστε να απολαμβάνεις ευελιξία.

Επίσης, κάθε αναμέτρηση του Τσάμπιονς Λιγκ θα τη βρεις με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα. Επιπρόσθετα πάνω από 400 αγορές, ώστε να μπορείς να φτιάξεις το δελτίο σου.

star-tuesday-pame-stoixima
@ PameStoixima

Η Pamestoixima εφαρμογή για το Champions League έχει μια σούπερ προσφορά*. Παίζεις μια δυάδα παρολί στους αγώνες της Τρίτης (07/11) και σε περίπτωση που το δελτίο σου διευθετηθεί ως χαμένο, μόνο… χαμένος δεν θα βγεις. Μπορείς να μάθεις παραπάνω πηγαίνοντας στη σελίδα της pamestoixima.gr ή αμέσως στο Pamestoixima App.

Ενισχυμένες αποδόσεις** στο τελικό αποτέλεσμα στο Champions League

Φυσικά, θα πρέπει και πάλι να αναφέρουμε το γεγονός ότι στην mobile σελίδα της Pame Stoixima θα βρεις ενισχυμένες αποδόσεις** στο τελικό αποτέλεσμα. Αυτό ισχύει σε όλους τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ.

Επίσης, η Pamestoixima εφαρμογή προσφέρει και απίστευτα ανταγωνιστικές  αποδόσεις*. Βέβαια όχι μόνο στις κλασικές επιλογές του 1Χ2, αλλά και στις αμέτρητες ειδικές αγορές*. Συγκεκριμένα πάνω από 400 αγορές σε κάθε ματς σε περιμένουν. Απόλυτη ευελιξία δηλαδή.

Πολλά τα σπουδαία ματς και δύσκολα τα προγνωστικά. Όμως εμείς πιστεύουμε ότι βρήκαμε ένα πολύ καλό Bet Builder Ready. Δηλαδή ένα έτοιμο Bet Builder από την Πάμε Στοίχημα. Σε απόδοση 3.00 θα βρούμε το Over 3.5 γκολ & Over 9.5 κόρνερ. Αυτό είναι και η επιλογή μας.

Ακόμα πιο εύκολη εγγραφή στο Pamestoixima.gr

Η Stoixima App του Pamestoixima.gr έχει φυσικά και άλλα αθλήματα. Δηλαδή ότι άθλημα και να ψάχνεις είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα το βρεις και αυτό με ελκυστικές αποδόσεις Πάμε Στοίχημα.

Τέλος, να πούμε ότι στο Pamestoixima.gr έχεις πλέον την δυνατότητα για ακόμα πιο εύκολη και γρήγορη εγγραφή. Ο νέος τρόπος είναι μέσω της Εθνικής Τράπεζας και με τον τρόπο αυτό η εγγραφή γίνεται πλέον με λίγα μόνο κλικ.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
**Ισχύει για την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξη του αγώνα.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.