Oλυμπιακός- Παναθηναϊκός και Super Δώρο* από τη Fonbet.gr!

Τα στοιχήματα τα βρίσκεις εδώ και μπορούμε να τα παίξουμε στη Fonbet εφαρμογή. Βέβαια οι αποδόσεις ήδη εντυπωσιάζουν για τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, αλλά και της Ελλάδας.

Επίσης, αυτή την αγωνιστική έχουμε το ντέρμπι των “αιωνίων” στο Ελληνικό Πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε μια προσπάθεια να ξεφύγει στην βαθμολογία και να εδραιωθεί ως πρώτος.

Super Doro Fonbet Osfp Pao 2023
© Fonbet

Επιπρόσθετα, να τονίσουμε ότι ποντάρεις εύκολα και γρήγορα με την ταχύτατη και εύχρηστη εφαρμογή της Fonbet. Εκεί, το ποντάρισμα σου στο ντέρμπι θα μπορείς να το συνδυάσεις εύκολα με ένα σούπερ δώρο*. Μπορείς να πατήσεις το Link μας από κάτω και να μάθεις περισσότερα.

Fonbet σούπερ αποδόσεις και Combo προσφορά*

Στη Fonbet Greece μπορείς να ποντάρεις σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα  με ελκυστικές αποδόσεις. Επίσης, πέρα από αυτό μπορείς να απολαύσεις και ελκυστικό Combo*. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στην σελίδα ή εφαρμογή της Fonbet.gr, ώστε να απολαύσεις τις λειτουργίες της εφαρμογής.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και με νίκη εναντίον του αιώνιου αντιπάλου εδραιώνεται στην κορυφή. Επίσης, ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να μείνει πίσω στη βαθμολογία, οπότε αναμένεται ένα ντέρμπι που θα κρίνει τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Επιπρόσθετα, να πούμε ότι η ομάδα του Γιοβάνοβιτς αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών στα στόπερ. Εκεί υπάρχουν στη διάθεση του προπονητή μόνο 2 στόπερ, τα οποία αναμένεται να ξεκινήσουν και βασικοί. Πρόκειται για τον αρχηγό Σένκενφελντ και τον Γεντβάι.

Προγνωστικά και αποδόσεις

Η Stoixima App της Fonbet σου προσφέρει όπως αναφέραμε ανταγωνιστικές αποδόσεις. Φυσικά μπορείς να ποντάρεις εύκολα και γρήγορα με τον μοντέρνο και εξελιγμένο Fonbet App, τόσο σε συσκευή Android όσο και σε συσκευή iOS.

Τα προγνωστικά μας; Eδώ απλά θα πρέπει να δούμε τις αποδόσεις. Να τονίσουμε ότι στα προηγούμενα ντέρμπι δεν είχαμε πολλά γκολ και οι άμυνες ήταν κλειστές. Βέβαια με τις απουσίες στα στόπερ στον Παναθηναϊκό, αλλά και στον Ολυμπιακό, το 2.10 στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι πολύ ελκυστικό για να το αφήσουμε.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.