Νovibet προσφορά* με επιστροφή στα παρολί

Φτάσαμε στα μέσα του καλοκαιριού, όμως οι προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρείες δεν σταματάνε. Βέβαια μπορεί τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης να μην έχουν ξεκινήσει ακόμα. Όμως σίγουρα υπάρχουν πολλοί αγώνες, ώστε να μπορέσουμε να ποντάρουμε με πολύ καλές αποδόσεις.

Η Novibet App προσφέρει πληθώρα ειδικών αγορών*, ελκυστικές αποδόσεις*, ενώ έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα. Επιπρόσθετα, μας προσφέρει επιστροφή σε στοιχήματα παρολί*. Βέβαια ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

paroli-prosfora-novibet-2022
© Novibet

Φυσικά μπορείς να κατεβάσεις τώρα το Novibet App και να να απολαύσεις όλες τις λειτουργίες της Νοβιμπετ. Επίσης, θα βρεις πολλές ειδικές αγορές* και προσφορές* σε πολλά αθλητικά γεγονότα.

Επιστροφή στα παρολί στοιχήματα* στην Νovibet App

Βέβαια, η απίστευτη προσφορά* της Νοβιμπετ έχει και κάποιους όρους και προϋποθέσεις. Μπορείς να διαβάσεις τους όρους στην σελίδα, αλλά και την εφαρμογή Novibet. Η προσφορά* ισχύει για στοιχήματα παρολί πέντε ή περισσότερων επιλογών. Επίσης, κάθε επιλογή θα πρέπει να έχει απόδοση 1.65 και άνω.

Επιπρόσθετα, να τονίσουμε ότι υπάρχει μέγιστο ποσό πονταρίσματος και εξαιρούνται δελτία που έχουν γίνει Cash Out*. Επίσης ισχύει για συγκεκριμένα αθλήματα και αγορές. Βέβαια αν και Ιούλιος, υπάρχουν αρκετές επιλογές τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και σε άλλα αθλήματα.

Στην Novibet App θα βρεις επίσης κι άλλες πολύ καλές προσφορές*, όπως “Επιστροφή στο 0-0″* ή και “Ασφάλεια στο VAR”*. Μπορείς να μπεις στην εφαρμογή Novibet και να διαβάσεις όλες τις προσφορές*.

Ταχύτατη Novibet εφαρμογή στο Live Betting*

Η Στοίχημα App της Novibet ξεχωρίζει πραγματικά για την ταχύτητα της, ειδικά στο Live Betting*. Βέβαια, αυτό μας βοηθάει ώστε να μπορούμε να ποντάρουμε γρήγορα τα στοιχήματα μας ή να προσωρήσουμε σε ενέργειες όπως Cash Out*. Mπορείς εύκολα να κατεβάσεις την εφαρμογή ή και να παίξεις μέσω της πολύ καλής Novibet Mobile.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.