Ενισχυμένο παρολί* στην Betsson.gr για τα Προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ

Φτάσαμε επιτέλους στην αρχή του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ. Απόψε αρχίζει η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με τον πρώτο προκριματικό γύρο. Έχουμε στο κουπόνι τρία σπουδαία ματς, στα οποία μπορούμε να βρούμε πολύ καλές αποδόσεις και όχι μόνο. Τα ματς είναι Μάλμε- Βίκινγκουρ, Δε Νιού Σεντς- Λίνφιλντ και Σκούπι- Λίνκολν Ρεντ Ιμπς.

Η Betsson App προσφέρει πληθώρα ειδικών αγορών*, ελκυστικές αποδόσεις*, ενώ έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα. Επιπρόσθετα, μας προσφέρει ενισχυμένο στοίχημα παρολί*. Βέβαια ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

enisximena-paroli-betsson-2022
© Betsson

Φυσικά μπορείς να κατεβάσεις τώρα την νέα Betsson App για Android συσκευές και να να απολαύσεις όλες τις λειτουργίες της βετσσον. Επίσης, θα βρεις πολλές ειδικές αγορές* και προσφορές* σε πολλά αθλητικά γεγονότα. Οι παίκτες με συσκευή από την Apple, μπορούνε να χρησιμοποιήσουν την ταχύτατη Betsson Mobile έκδοση.

Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ

Βέβαια, να πούμε ότι και φέτος δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ. Οι ομάδες που θα επικρατήσουν στις δυο αναμετρήσεις θα προκριθούν στον δεύτερο προκριματικό γύρο. Φαβορί είναι οι ομάδες οι οποίες ξεκινάνε εντός έδρας, όμως στο παρελθόν έχουμε δει αρκετές εκπλήξεις σε αυτή την φάση των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Επιπρόσθετα, να τονίσουμε ότι στην Betsson.gr App θα βρεις ενισχυμένο παρολί για τα συγκεκριμένα ματς. Φυσικά αυτό μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο, να προτιμήσουμε την στοιχηματική εταιρεία της βετσσον, για την πρώτη φάση των Προκριματικών της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Βέβαια, θα βρεις και πολύ καλές αποδόσεις, αλλά και άλλες επιλογές πονταρίσματος, όπως και πολύ καλό Bet Builder*. Η Betsson μετράει χρόνια στον χώρο του διαδικτυακού στοιχήματος και εδώ και έναν χρόνο έχει δείξει ότι μπορεί να αποτελεί πολύ καλή επιλογή και για παίκτες απόι Ελλάδα.

Ταχύτατη Betsson εφαρμογή στο Live Betting*

Η Στοίχημα App της Betsson ξεχωρίζει πραγματικά για την ταχύτητα της, ειδικά στο Live Betting*. Βέβαια, αυτό μας βοηθάει ώστε να μπορούμε να ποντάρουμε γρήγορα τα στοιχήματα μας ή να προσωρήσουμε σε ενέργειες όπως Cash Out*. Mπορείς εύκολα να κατεβάσεις την εφαρμογή για Android ή και να παίξεις μέσω της πολύ καλής Betsson Mobile.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.