Προγνωστικά με αποδόσεις* Bwin στο Ολυμπιακός- Άρης

Το Ελληνικό Πρωτάθλημα έχει ήδη ξεκινήσει και βρισκόμαστε στην έκτη αγωνιστική. Επίσης, στις πρώτες αγωνιστικές έχουμε ήδη απολαύσει αρκετά ντέρμπι, με τελευταίο αυτό του Παναθηναϊκού εναντίον της ΑΕΚ. Φυσικά, και σήμερα το πρόγραμμα έχει ένα σπουδαίο ματς μεταξύ δυο κορυφαίων ομάδων.

Στην Bwin εφαρμογή θα βρεις με πολύ ελκυστικές αποδόσεις* τον αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού και Άρη. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 4 νίκες και μια ισοπαλία στα πρώτα πέντε ματς. Όμως και ο Άρης βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση και έχει δυο νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία τρία ματς.

Prognostika Olympiakos Aris Bwin Apodoseis 2023
© Bwin

Επίσης, η bwin app σου προσφέρει γρήγορο Cash Out* και πάρα πολλές ακόμα επιλογές. Επιπρόσθετα, να τονίσουμε ότι αυτό ισχύει φυσικά σε σχεδόν όλα τα ματς.

Προγνωστικά και αποδόσεις Bwin σε ειδικά*

Φυσικά η bwin app έγινε ευρέως γνωστή για τα αθλητικά στοιχήματα και για τις καινοτομίες σε αυτόν τον τομέα. Σου προσφέρει μεγάλη γκάμα σε ειδικά στοιχήματα*, αλλά σου δίνει και επιλογές με Bwin Price Boost*. Δηλαδή, η απόδοση ακόμα πιο ενισχυμένη για σένα, γεγονός που σου χαρίζει ευελιξία. Εμάς μας αρέσει το γεγονός, ότι δίνεται αυτή η δυνατότητα.

Ο Άρης αναμένεται να παίξει το ματς με αμυντικό προσανατολισμό, καθώς δεν θα ήταν δυσαρεστημένος και με ισοπαλία. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από νίκη με 4-0 εναντίον της Κηφισιάς και δείχνει ότι θέλει να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο τη φετινή σεζόν.

Ποντάρεις γρήγορα κι εύκολα με Bwin App

Η Stoixima Εφαρμογή της Bwin σου προσφέρει ως εγγεγραμμένο μέλος της και Price Boost* σε πολλούς ευρωπαϊκούς αγώνες. Όλα αυτά εύκολα και γρήγορα από το κινητό ή το tablet σου.

Τέλος, το προγνωστικό μας για αυτό το ματς είναι η ενισχυμένη απόδοση* 2.30 που προσφέρει η bwin εφαρμογη στο να σκοράρει ο Ολυμπιακός και στα δύο ημίχρονα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.