Ενισχυμένες αποδόσεις* PameStoixima για Τσιτσιπά και Σάκκαρη στο Ρολάν Γκαρός

Το Ρολάν Γκαρός 2022 ξεκίνησε κι εμείς έχουμε την ευκαιρία να ποντάρουμε στα ματς στις στοιχηματικές στην Ελλάδα. Βέβαια υπάρχουν νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα, οι οποίες δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στο τουρνουά. Πολλοί λάτρες του στοιχήματος στην χώρα μας, έχουν ξεκινήσει να ποντάρουν σε αγώνες τένις.

Φυσικά σε αυτό, σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι επιτυχίες του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη στα κορυφαία τουρνουά τένις. Η PameStoixima App προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία σε πονταρίσματα και ανεβάζει τον πήχη σχετικά με τις αποδόσεις*.

tsitsipas-sakkari-odds-boosted-pamestoixima-25-5-22

Στην Stoixima App της Pamestoixima.gr θα βρεις πλήθος ειδικών στοιχημάτων* για την Μαρία Σάκκαρη και τον Στέφανο Τσιτσιπά. Έχεις πραγματικά την απόλυτη ευελιξία, να ποντάρεις σε πάρα πολλά γεγονότα, ενώ θα βρεις φυσικά και μακροχρόνια στοιχήματα.

Pamestoixima Boosted Odds για Γαλλικό Όπεν

Φυσικά, αυτό που μας ενδιαφέρει την παρούσα στιγμή είναι το Γαλλικό Όπεν. Ένα από τα τέσσερα τουρνουά Grand Slam, όπου ποτέ κανένας Έλληνας αθλητής του τένις δεν κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη θέση. Βέβαια ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη στα τελευταία τουρνουά που συμμετέχουν ανήκουν στον κλειστό κύκλο των φαβορί.

Στην εφαρμογή PameStoixima μπορείς να βρεις ενισχυμένες αποδόσεις* για τον Στέφανο Τσιτσιπά και την Μαρία Σάκκαρη. Έχεις την δυνατότητα να ποντάρεις σε μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα που αφορούν το Ρολάν Γκαρός. Η επιλογή είναι πραγματικά τεράστια. Υπάρχουν για παράδειγμα επιλογές όπως “Αριθμός αγώνων που θα κριθούν στο 5ο σετ” ή και Head to Head με άλλους αθλητές του τουρνουά.

Επίσης, έχεις την επιλογή να ποντάρεις σε συνδυαστικά ειδικά στοιχήματα*. Δηλαδή μπορείς να ποντάρεις σε γεγονότα όπου συνδυάζονται οι αποδόσεις και των δυο παικτών στο Ρολάν Γκαρός ή και σε άλλα μακροχρόνια. Για παράδειγμα “Αριθμός αγώνων που θα νικήσουν και οι δύο χωρίς να χάσουν σετ”. Μπορείς επίσης να ποντάρεις να φτάσει ένας εκ των δύο στα ημιτελικά και πολλά ακόμα.

ΝΒΑ με ελκυστικές αποδόσεις στην Pamestoixima.gr

Τέλος, να τονίσουμε ότι εκτός από το τένις θα βρεις και τους τελικούς περιφέρειας στο ΝBA σε πολύ ελκυστικές αποδόσεις*.  Εκεί οι Γουόριορς θεωρούνται το μεγάλο φαβορί για την φετινή κατάκτηση. Βέβαια τα ειδικά στοιχήματα σου προσφέρουν και εκεί μεγάλη ευελιξία στα πονταρίσματα. Μπορείς να δεις και μόνος σου στην Pamestoixima App.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

**Ισχύει σε επιλεγμένους αγώνες για την αγορά «Τελ. Αποτέλεσμα» μέχρι την έναρξη του αγώνα.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.