20 ευρώ Free Bet* στον τελικό Τσάμπιονς Λιγκ από την Βwin.gr

Φτάσαμε στον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες και παραδοσιακές δυνάμεις του ποδοσφαίρου θα αναμετρηθούν για τον θρόνο της Ευρώπης. Εμείς, ως λάτρεις του στοιχήματος, έχουμε την δυνατότητα να ποντάρουμε με καλές αποδόσεις σε στοιχηματικές εταιρείες. Βέβαια ξεχωρίσαμε κάποιες για σένα.

Η Bwin εφαρμογή σου προσφέρει ως εγγεγραμμένο μέλος της πλήθος ειδικών αγορών*, αλλά και πλούσιο κουπόνι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.  Φυσικά μπορείς να ποντάρεις και κατά τη διάρκεια του αγώνα, με ταχύτατο Live Betting*.

liverpoul-real-freebet-bwin-2022
© Bwin

Επίσης, η εφαρμογή bwin σου προσφέρει ένα Free Bet* των είκοσι ευρώ. Βέβαια, να τονίσουμε ότι ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Επιπρόσθετα, θα βρεις επιλεγμένες ενισχυμένες αποδόσεις για τον μεγάλο τελικό Λίβερπουλ- Ρεάλ Μαδρίτης.

Φαβορί η Λίβερπουλ- Ερωτηματικό ο Τιάγκο

Στους πάγκους των ομάδων θα βρεθούνε δύο από τους πιο πετυχημένους προπονητές στην Ευρώπη. Ο Κάρλο Αντσελότι και ο Γιούργκεν Κλοπ έχουν μαζί στην συλλογή τους τέσσερα τρόπαια. Τρία από αυτά είναι του Ιταλού τεχνικού της Ρεάλ. Να τονίσουμε ότι σε αυτό το ματς, όπως και στα περισσότερα ευρωπαϊκά ματς, θα βρεις και το ελκυστικό Bwin Build A Bet*.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στον τελικό. Από την άλλη η Λίβερπουλ δεν γνωρίζει ακόμα, εάν ο Τιάγκο θα προλάβει να είναι έτοιμος έως την έναρξη του αγώνα. Ο τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί ίσως τον αφήσει εκτός τελικού.

Στο παρελθόν οι ομάδες έχουν συναντηθεί δύο φορές σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ, όπου έχουν από μια νίκη. Επίσης, ο τελευταίος τελικός έμεινε στην ιστορία για τα τραγικά λάθη του τότε τερματοφύλακα της Λίβερπουλ Κάριους, αλλά και για τα δύο γκολ του Γκάρεθ Μπέιλ. Ο Ουαλός είχε γίνει ο πρώτος παίκτης που πήρε βραβείο MVP τελικού ερχόμενος από τον πάγκο.

Ποντάρεις γρήγορα κι εύκολα με Bwin App

Η Stoixima Εφαρμογή της Bwin σου προσφέρει ως εγγεγραμμένο μέλος της και Price Boost* σε πολλούς ευρωπαϊκούς αγώνες. Μπορείς να ποντάρεις με ενισχυμένες αποδόσεις* σε αρκετούς επιλεγμένους αγώνες.  Επίσης, έχεις την επιλογή να ποντάρεις εύκολα και γρήγορα με την ταχύτατη Bwin εφαρμογή.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.