Ιταλία- Αργεντινή με πλήθος αγορών* στην Stoiximan για το Finalissima 2022

Μετά από σχεδόν τριάντα χρόνια, φέτος θα δούμε και πάλι το Finalissima. Πρόκειται για τον τελικό, όπου συμμετέχουν η νικήτρια του Εuro και η νικήτρια του Copa America. Φυσικά ο αγώνας αυτός δεν διεξάγεται συχνά, για την ακρίβεια φέτος θα τον παρακολουθήσουμε μόλις για τρίτη φορά στην ιστορία.

Στην Stoiximan Εφραμογή μπορείς να βρεις το Finalissima 2022 σε πολύ ελκυστικές αποδόσεις*. Επίσης, θα δεις καλό Live Betting* και ταχύτατο Cash Out*. Τέλος, έχεις και την επιλογή με το νέο και ανανεωμένο Βet Builder*. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

italia-argentini-finalissima-stoiximan-2022
© Stoiximan

Επιπρόσθετα έχεις την δυνατότητα επιστροφής χρημάτων στα στοιχήματα σου, αν το αποτέλεσμα είναι 0-0. Η προσφορά* αυτή ισχύει αν ποντάρεις πριν την έναρξη ενός αγώνα στο “Ημίχρονο/Τελικό” ή στο “Ακριβές Σκορ”. Αν ο αγώνας λήξει 0-0, η Stoiximan σου επιστρέφει το ποντάρισμα σου.

Το αντίο του Κιελίνι μετά από 18 χρόνια Εθνικής

Μπορεί ο τελικός αυτός να διεξάγεται μόλις για τρίτη φορά στην ιστορία, όμως σίγουρα θα προσφέρει πολλές συγκινήσεις. Μια από αυτές θα είναι το αντίο του αρχηγού της Εθνικής Ιταλίας Τζιόρτζιο Κιελίνι, ο οποίος μετά την αποχώρηση του από την Γιουβέντους, θα αγωνιστεί για τελευταία φορά και με την “Σκουάντρα Ατζούρα”.

Φυσικά, μιλάμε για δύο από τις ιστορικότερες ομάδες στο παγκόσμιο στερέωμα του ποδοσφαίρου. Η μεν Ιταλία θα προσπαθήσει να κατακτήσει το τρόπαιο για να φέρει και πάλι λίγο χαρά στους φιλάθλους της μετά τον άδοξο αποκλεισμό από το Μουντιάλ του 2022. Η Ιταλία των τεσσάρων κατακτήσεων Μουντιάλ θα απουσιάσει για δεύτερη συνεχόμενη φορά από το κορυφαίο ποδοσφαιρικό τουρνουά.

Από την άλλη η Αργεντινή μπορεί να κατακτήσει το τρόπαιο για δεύτερη φορά, καθώς το κατέκτησε και το 1993 με αντίπαλο την Δανία στον τελικό. Το πρώτο Finalissima το 1985 το κατέκτησε η Γαλλία επικρατώντας της Ουρουγουάης με 2-0. Έτσι η κάθε Ήπειρος έχει από μια κατάκτηση μέχρι στιγμής. Μένει να δούμε ποια θα πάρει το προβάδισμα.

Stoiximan αποδόσεις στους τελικούς ΝΒΑ

Η Stoixima App της stoiximan.gr σου προσφέρει ως μέλος και πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στους φετινούς τελικούς του ΝΒΑ. Δες και μόνος σου τις πολλές ειδικές αγορές για τους αγώνες μεταξύ Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και Μπόστον Σέλτικς.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.