Sportingbet Build A Bet* στο Εuropa League!

Όπως γνωρίζουμε ήδη, το διαδικτυακό στοίχημα εξελίσσεται συνεχώς. Φυσικά το ίδιο κάνουν και οι εφαρμογές στοιχήματος, όπου οι λειτουργίες τους εμπλουτίζονται συνεχώς. Επίσης,  πολύ σημαντικός παράγοντας για εμάς τους λάτρεις του στοιχήματος είναι οι μέθοδοι συναλλαγών. Δηλαδή, ο τρόπος που μπορούμε να κάνουμε κατάθεση ή ανάληψη στην στοιχηματική εφαρμογή.

Βέβαια η Sportingbet App είναι από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες. Δηλαδή προσφέρουν μεγάλη επιλογή όσων αφορά την μέθοδο κατάθεσης ή ανάληψης.

manu-mpetis-sportingbet-apodoseis-9-3-23
© Sportingbet

Σπουδαίες αναμετρήσεις στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Europa League περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα, ωστόσο, τα… φώτα πέφτουν σε Πορτογαλία και Αγγλία.  Στις 19:45, η Σπόρτινγκ υποδέχεται την Άρσεναλ στη Λισαβόνα και στις 22:00, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη Μπέτις στο «Old Trafford».

Sportingbet – Price Boosts* κάθε μέρα

Δυνατή «μάχη» αναμένεται στο «José Alvalade». Δηλαδή εκεί όπου Σπόρτινγκ και Άρσεναλ έρχονται αντιμέτωπες στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα για τους «16» του Europa League. Αμφότερες, έχουν θέσει ψηλά τον φετινό ευρωπαϊκό πήχη. Οι γηπεδούχοι μπορεί να αποκλείστηκαν από τους ομίλους του Champions League. Ωστόσο, έως και την τελευταία αγωνιστική πάλεψαν για την πρόκρισή τους.

Οι «κανονιέρηδες» διανύουν εξαιρετική περίοδο «φόρμας». H 1η θέση στην Premier League από την αρχή της σεζόν πιστοποίει την ποιότητα της ομάδας του Μικέλ Αρτέτα που δείχνει… διψασμένη για τον δεύτερο ευρωπαϊκό της τίτλο. Το 2018 οι δύο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες στους ομίλους της διοργάνωσης. Tότε, η Άρσεναλ πέρασε με επιτυχία από την Πορτογαλία επικρατώντας με 1-0, ενώ στο Λονδίνο η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη 0-0.

Σούπερ αποδόσεις σε όλα τα ματς Γιουρόπα Λιγκ

Το πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού αγώνα της Ισπανίας θέλει να πάρει απόψε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που υποδέχεται την Μπέτις στο «Old Trafford». Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ μετά την απροσδόκητα «βαριά» ήττα στην Premier League από την Λίβερπουλ με 7-0, είδε τις ελπίδες της για τον τίτλο να λιγοστεύουν και πλέον άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στην ευρωπαϊκή διάκριση.

Οι «μπέτικος» βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό θέλουν να εκμεταλλευτούν απόψε στο Μάντσεστερ. Το αήττητο σερί έξι αγώνων στους ομίλους του Europa League, αποδεικνύει πόσο σοβαρά βλέπουν τη διοργάνωση. Μία φορά έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν οι δύο ομάδες κι αυτό στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης τον περασμένο Δεκέμβριο, με την ομάδα της Ανδαλουσίας να επικρατεί με 1-0.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.