bwin – Serie A σε Ζωντανή Μετάδοση*!

Ακόμα μία εβδομάδα με δράση στα ευρωπαϊκά κύπελλα είναι αυτή που ξεκινά, ωστόσο από το αποψινό πρόγραμμα ξεχωρίζει το Χιρόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης και το Μίλαν – Σαλερνιτάνα.

Η Bwin εφαρμογή σου προσφέρει ως εγγεγραμμένο μέλος της πλήθος ειδικών αγορών*, αλλά και πλούσιο κουπόνι σε αγώνες των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Φυσικά μπορείς να ποντάρεις και κατά τη διάρκεια του αγώνα, με ταχύτατο Live Betting*.

xirona-atletiko-bwin-apodoseis-13-3-23
© Bwin

Επίσης, η εφαρμογή bwin σου προσφέρει ταχύτατο Cash Out* και πολλές ακόμα επιλογές. Επιπρόσθετα, να τονίσουμε ότι αυτό ισχύει φυσικά σε σχεδόν όλα τα ματς.

Σέριε Α και Λα Λίγκα με καλές αποδόσεις

Οκτώ αγώνες αήττητη με πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες μετρά η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία απόψε αγωνίζεται στην έδρα της Χιρόνα. Οι «ροχιμπλάνκος» πάτησαν το πόδι στο… γκάζι την κρίσιμη στιγμή, καθώς βρίσκονται στο γκρουπ των ομάδων που διεκδικούν μία από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Μακριά από τις ομάδες που αγωνίζονται για την παραμονή τους στη LaLiga βρίσκεται η Χιρόνα, που πλέον παλεύει για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Μόνο ισόπαλα είναι τα αποτελέσματα των δύο ομάδων στην έδρα της Χιρόνα και μάλιστα με γκολ, είτε αφορά αναμέτρηση του πρωταθλήματος είτε του Κυπέλλου!

Η Μίλαν μόλις το βράδυ της Τρίτης επέστρεψε στα προημιτελικά του Champions League, κάνοντας ακόμα ένα… βήμα προς τον δρόμο της δόξας που συνάδει με το όνομα του κλαμπ. Ωστόσο απόψε και στο ματς που ολοκληρώνει την 26η αγωνιστική της Serie A, θέλει μόνο τη νίκη, στη μάχη που δίνει για την κατάληψη μίας θέσης στην πρώτη τετράδα. Οι «ροσονέρι» γνώρισαν την ήττα την προηγούμενη εβδομάδα στο γήπεδο της Φιορεντίνα, αποτέλεσμα που την έβγαλε εκτός προγραμματισμού. Μπροστά στον κόσμο της και κόντρα στη Σαλερνιτάνα που έχει διαφορά ασφαλείας από τις θέσεις του υποβιβασμού, οι παίκτες του Στέφανο Πιόλι, γνωρίζουν πως δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. 

Ποντάρεις γρήγορα κι εύκολα με Bwin App

Η Stoixima Εφαρμογή της Bwin σου προσφέρει ως εγγεγραμμένο μέλος της και Price Boost* σε πολλούς ευρωπαϊκούς αγώνες. Όλα αυτά εύκολα και γρήγορα από το κινητό ή το tablet σου.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.