Sportingbet Build A Bet* σε Μπουντεσλίγκα και Σέριε Α

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μπαίνουν στην τελική ευθεία κι εσύ έχεις την επιλογή για ευέλικτο στοίχημα. Με το Sportingbet Build A Bet * έχεις την δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα σε έναν αγώνα. Φυσικά είναι πολλά τα ματς που ξεχωρίζουν, όμως κάποιοι αγώνες το Σαββατοκύριακο ίσως δίνουν τίτλο.

Η Sportingbet App σου προσφέρει ως εγγεγραμμένο μέλος της πλήθος ειδικών αγορών*, αλλά και πλούσιο κουπόνι σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.  Φυσικά μπορείς να ποντάρεις και κατά τη διάρκεια του αγώνα, με ταχύτατο Live Betting*, όπου έχεις και την επιλογή Sportingbet Cash Out*.

sportingbet build a bet 2022
© Sportingbet

Tην λειτουργία Sportingbet Build A Bet * θα την βρεις σε όλα τα ματς των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Οι αποδόσεις* παραμένουν αρκετά υψηλές και η ευελιξία που σου προσφέρεται είναι ένα πολύ δυνατό στοιχείο της στοιχηματικής εταιρείας.

Ξεχωρίζουν Μπάγερν- Ντόρτμουντ και Ίντερ- Ρόμα

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, έχεις πολλές στοιχηματικές επιλογές. Το κουπόνι της Sportingbte.gr είναι πλούσιο και μπορείς να διαλέξεις αγώνες από πολλά πρωταθλήματα. Βέβαια, θα δεις ότι υπάρχουν αγώνες, οι οποίοι είναι ντέρμπι και κρίνουν πρωταθλήματα. Τέτοια ματς είναι κατά την άποψη μας το Μπάγερν- Ντόρτμουντ και το Ίντερ- Ρόμα.

Στην Γερμανία, η πρωτοπόρος Μπάγερν υποδέχεται την δεύτερη Ντόρτμουντ και με νίκη εξασφαλίζει και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Επίσης, αυτός ο τίτλος θα είναι ο πρώτος για τον προπονητή Γιούλιαν Νάγκελσμαν και ο δέκατος συνεχόμενος για την Μπάγερν. Βέβαια, η Ντόρτμουντ θα προσπαθήσει να καθυστερήσει την απονομή του πρωταθλήματος.

Στην Ιταλία και την Σέριε Α έχεις την επιλογή να ποντάρεις στο ματς Ίντερ- Ρόμα. Φυσικά, εδώ η Ίντερ χρειάζεται οπωσδήποτε την νίκη, καθώς κινδυνεύει να μείνει πίσω από την Μίλαν και να χάσει το πρωτάθλημα. Επίσης, η Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνιο δεν είναι καθόλου αδιάφορη, καθώς έχει ακόμα ελπίδες για θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Sportingbet Price Boost* σε αγώνες ευρωπαϊκών διοργανώσεων

Η Stoixima App της Sportingbet προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της και Price Boost* σε πολλούς αγώνες ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Αυτές τις ενισχυμένες αποδόσεις* θα τις βρεις σε αρκετούς επιλεγμένους αγώνες.  Μπορείς να ποντάρεις εύκολα και γρήγορα με την ταχύτατη Sportingbet εφαρμογή.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.