Stoixima Premier League στην Stoiximan.gr

Σαββατοκύριακο και έχουμε και πάλι την επιλογή για Stoixima Premier League. Το αγγλικό πρωτάθλημα μας προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές, ενώ δίνεται πραγματική “μάχη” για το πρωτάθλημα, αλλά και την αποφυγή υποβιβασμού. Ψάξαμε να βρούμε για σένα, στοιχηματικές εταιρείες με ελκυστικές αποδόσεις* και προσφορές*.

Στην Stoiximan εφαρμογή μπορείς να βρεις τους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ σε πολύ ελκυστικές αποδόσεις*. Επίσης, θα δεις καλό Live Betting* και ταχύτατο Cash Out*. Τέλος, έχεις και την επιλογή με ενισχυμένες αποδόσεις*. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

stoixima premier league stoiximan leuki isopalia
© Stoiximan

Έχεις την δυνατότητα επιστροφής χρημάτων στα στοιχήματα σου, αν το αποτέλεσμα είναι 0-0. Η προσφορά* αυτή ισχύει αν ποντάρεις πριν την έναρξη ενός αγώνα στο “Ημίχρονο/Τελικό” ή στο “Ακριβές Σκορ”. Αν ο αγώνας λήξει 0-0, η Stoiximan σου επιστρέφει το ποντάρισμα σου.

Ξεχωρίζει το ντέρμπι Λίβερπουλ- Έβερτον

Στο κουπόνι της Stoiximan Greece θα βρεις όλους τους αγώνες της Premier League με πολύ ελκυστικές αποδόσεις*. Επίσης, θα βρεις επιλεγμένες ενισχυμένες αποδόσεις*, αλλά και λοιπές προσφορές* και δυνατότητες, όπως “Λευκή Επιστροφή” ή “Match Combo”. Μπορείς να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα με περισσότερες αγορές σε έναν αγώνα.

Το ματς που ξεχωρίζουμε είναι σίγουρα το ντέρμπι Λίβερπουλ- Έβερτον. Οι δυο ομάδες “μάχονται” για διαφορετικούς στόχους. Η Λίβερπουλ θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και δεν έχει την ευχέρεια να χάσει άλλους βαθμούς, εάν θέλει να το καταφέρει. Όμως η Έβερτον, αν και μόλις έναν βαθμό μακριά από θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό, σίγουρα δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος.

Επίσης, το παρελθόν μας έχει δείξει ότι σε ντέρμπι τέτοιου είδους, πολλές φορές δεν μετράει η θέση των ομάδων ή η φόρμα. Επιπρόσθετα,  θα βρεις ενισχυμένες αποδόσεις*, δυνατότητα Cash Out* και πολλά ακόμα. Τέλος, μπορείς να απολαύσεις όλα αυτά και στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Stoiximan ενισχυμένη απόδοση*

Η Stoixima App της stoiximan.gr σου προσφέρει ως μέλος και επιλογή με ενισχυμένες αποδόσεις* σε επιλεγμένα ματς. Δες και μόνος σου στην σελίδα της στοιχηματικής, τις προσφορές* της εταιρείας και τις αμέτρητες επιλογές.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.