Champions League Novibet αποδόσεις* και στοίχημα χωρίς ρίσκο από το App

Φτάσαμε στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Επίσης, έχεις την ευκαιρία να ποντάρεις στους δυο αγώνες με Champions League Novibet αποδόσεις* και πλήθος ειδικών αγορών*. Ανακάλυψε και μόνος σου όλες τις σπουδαίες προσφορές* από μια από τις καλύτερες νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα.

Η Novibet App προσφέρει πληθώρα ειδικών αγορών*, ελκυστικές αποδόσεις*, ενώ έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα. Για τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ προσφέρει και επιπλέον ενισχυμένες αποδόσεις*. Επίσης, θα βρεις επιλεγμένες Super ενισχυμένες αποδόσεις*.

champions league novibet xoris risko 2022
© Novibet

Μπορείς να κατεβάσεις τώρα το νέο Novibet App και να ποντάρεις χωρίς ρίσκο. Δηλαδή, κατεβάζεις την εφαρμογή, τοποθετείς ένα στοίχημα σε απόδοση 1.50 και άνω και ένα ισόποσο Free Bet* μέχρι 10 ευρώ θα πιστωθεί στον λογαριασμό σου εντός 24 ωρών αν το στοίχημα σου χαθεί.

Ξεχωρίζει το Μάντσεστερ Σίτι- Ρεάλ Μαδρίτης

Την Τρίτη έχουμε τον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί την Ρεάλ Μαδρίτης σε ένα ματς, το οποίο θα μπορούσε να είναι και τελικός. Επίσης, και οι δυο ομάδες βρίσκονται στην πρώτη θέση στα εγχώρια πρωταθλήματα. Βέβαια, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, ενώ η Σίτι μάχεται με την Λίβερπουλ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι βλέπουμε ότι και οι δυο ομάδες βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Επίσης, απουσίες δεν αναμένονται και οι προπονητές αναμένεται να παρατάξουν την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Οι προπονητές Γκουαρντιόλα και Αντσελότι είναι από τους πιο πετυχημένους προπονητές όλων των εποχών στο Τσάμπιονς Λιγκ και σίγουρα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις αναμετρήσεις.

Πάντως και οι δυο ομάδες πέρασαν με δυσκολία στον ημιτελικό. Η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε και πήρε με ένα γκολ σε δυο ματς την πρόκριση εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης. Από την άλλη, η ομάδα του Αντσελότι προκρίθηκε στην παράταση εις βάρος της Τσέλσι.

Φαβορί η Λίβερπουλ στον άλλον ημιτελικό

Η Στοίχημα App της Novibet προσφέρει και τον αγώνα της Λίβερπουλ με την Βιγιαρεάλ. Φυσικά και σε αυτόν τον αγώνα θα βρεις πολλές Novibet προσφορές*. Μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή της εταιρείας και να ποντάρεις από οπουδήποτε.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.