Bwin Auto Cash Out * στα στοιχήματα σου

Έχουμε εβδομάδα ευρωπαϊκων διοργανώσεων και συναρπαστικών ματς. Πλέον έχεις ένα ακόμα δυνατό εργαλείο στα χέρια σου. Με το Bwin Auto Cash Out * έχεις πλέον την δυνατότητα να κάνεις αυτόματα το Cash Out*, το οποίο σου προσφέρει την απόλυτη ευελιξία. Δηλαδή δεν χρειάζεται να είσαι πάνω από το κινητό σου συνέχεια.

Η Bwin εφαρμογή σου προσφέρει ως εγγεγραμμένο μέλος της πλήθος ειδικών αγορών*, αλλά και πλούσιο κουπόνι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.  Φυσικά μπορείς να ποντάρεις και κατά τη διάρκεια του αγώνα, με ταχύτατο Live Betting*.

bwin auto cash out 2022
© Bwin

Μπορείς να μπεις στην σελίδα ή την εφαρμογή Βwin Greece και να δεις ποια ματς προσφέρουν αυτή την επιλογή. Να τονίσουμε ότι δεν προσφέρεται Cash Out* για παράδειγμα σε στοιχήματα που έχουν τοποθετηθεί με Free Bet*. Μπορείς να μπεις στην σελίδα ή να κάνεις Download και να ανακαλύψεις κι άλλες δυνατότητες και προσφορές*.

Ημιτελικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Θα δούμε στο κουπόνι της bwin.gr φυσικά όλους τους ευρωπαϊκούς αγώνες. Στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ έχουμε τα ματς Μάντσεστερ Σίτι- Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ- Βιγιαρεάλ. Να τονίσουμε ότι σε αυτά τα ματς, όπως και στα περισσότερα ευρωπαϊκά ματς, θα βρεις και το ελκυστικό Bwin Build A Bet*.

Δηλαδή, μπορείς να επιλέξεις έναν συγκεκριμένο αγώνα και να ποντάρεις σε περισσότερα γεγονότα σε αυτό το ματς. Οι αποδόσεις* φυσικά είναι ανταγωνιστικές, όπως και στις περισσότερες αγορές στην Bwin Ελλάδα. Στο Γιουρόπα Λιγκ έχεις την επιλογή να ποντάρεις στα ματς Λειψία- Ρέιντζερς και Γουέστ Χαμ- Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Τέλος, θα βρεις εννοείται στο κουπόνι της bwin.gr και τα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ. Φυσικά και εδώ με πολύ ελκυστικές αποδόσεις* στα ματς Φέγενορντ- Μαρσέιγ και Λέστερ- Ρόμα.

Ποντάρεις γρήγορα κι εύκολα με Bwin App

Η Stoixima Εφαρμογή της Bwin σου προσφέρει ως εγγεγραμμένο μέλος της και Price Boost* σε πολλούς ευρωπαϊκούς αγώνες. Μπορείς να ποντάρεις με ενισχυμένες αποδόσεις* σε αρκετούς επιλεγμένους αγώνες.  Επίσης, έχεις την επιλογή να ποντάρεις εύκολα και γρήγορα με την ταχύτατη Bwin εφαρμογή.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.