0% γκανιότα στην Stoiximan για τον αγώνα του ΠΑΟ στην Ευρωλίγκα

Σήμερα το απόγευμα ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ολίμπια Μιλάνο στο ΟΑΚΑ και έχει σκοπό να τελειώσει επιτέλους το αρνητικό σερί στην Ευρωλίγκα. Ο ΠΑΟ, ο οποίος παλαιότερα ήταν κυρίαρχος της Ευρώπης, αντιμετωπίζει σήμερα μια πολύ δυνατή ομάδα, η οποία έχει ήδη προκριθεί στα playoffs.

Αναμένεται μεγάλη μάχη μεταξύ των δυο ομάδων και για αυτό το λόγο η Stoiximan App σου προσφέρει για αυτόν τον αγώνα 0% γκανιότα.

Stoiximan App Prosfora 1 Apriliou 2021

© Stoiximan

Το παιχνίδι αναμένεται συναρπαστικό, καθώς κάθε ομάδα θέλει για τους δικούς της λόγους να πάρει αυτή τη νίκη. Ο Παναθηναϊκός για το πρεστίζ και για να αποδείξει ότι παραμένει ακόμα υπολογίσιμη ομάδα στην Ευρώπη και η Ολίμπια Μιλάνο για να έχει το πλεονέκτημα έδρας στα Playoffs.

Πολύ καλή απόδοση λόγω 0% γκανιότας

Οι αποδόσεις για τον συγκεκριμένο αγώνα μπάσκετ στην Στοίχημα App της Stoiximan είναι πάρα πολύ ανεβασμένες και αυτό συμβαίνει επειδή η Stoiximan App προσφέρει για τον αγώνα γκανιότα 0%.

Πρόκειται για μια πάρα πολύ καλή προσφορά, καθώς όταν οι στοιχηματικές εταιρείες δεν κρατάνε προμήθεια για ένα ματς, αυτόματα οι αποδόσεις του ματς είναι πιο ανεβασμένες και πολύ πιο ελκυστικές για τον κάθε παίκτη.

Για να μπορείς να ποντάρεις στο ματς με 0% γκανιότα θα πρέπει να είσαι εγγεγραμμένος στην σελίδα της στοιχηματικής εταιρείας. Με αυτόν τον τρόπο θα έχεις την δυνατότητα να ανακαλύψεις και άλλα ματς, τα οποία προσφέρονται με ανεβασμένες αποδόσεις, επειδή έχουν 0% γκανιότα.

Σημαντικός αγώνας και για τους δυο

Η απόδοση του 4.00 στην νίκη του Παναθηναϊκού αν και αουτσάιντερ, σίγουρα φαίνεται πολύ ελκυστική. Ειδικά όταν και ο προπονητής του ΠΑΟ, Όντεντ Κάτας έχει τονίσει ότι ο αγώνας αυτός είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα του και οι παίκτες του θα δώσουν τα πάντα για την νίκη.

Σημαντικός παράγοντας του ματς θα είναι και ο Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος αν καταφέρει και επιστρέψει εγκαίρως από τον τραυματισμό του, αυξάνονται σημαντικά οι πιθανότητες του Παναθηναϊκού για νίκη. Ο Νέντοβιτς αποτελεί μεγάλο όπλο για τον ΠΑΟ και σίγουρα θα βοηθούσε στην προσπάθεια της ομάδας για νίκη.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 16η θέση με ρεκόρ 10-20. Από την άλλη οι Ιταλοί βρίσκονται στην πολύ καλή τέταρτη θέση με 20 νίκες και μόλις 12 ήττες. Δυο μεγάλες ομάδες, ένα πολύ μεγάλο ματς. Προβλέψεις δεν χωράνε, αν και με 0% γκανιότα είναι πολύ δύσκολο να αντισταθείς.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.