Offer Zone στην PameStoixima στον αγώνα Μπάγερν-Παρί

Σήμερα το βράδυ αναμένεται μεγάλη βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ, όπου το ματς που ξεχωρίζει είναι Μπάγερν Μονάχου εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν. Ο περσινός τελικός θα είναι και φέτος ένα ντέρμπι, όπου δύσκολα χωράει ο όρος του φαβορί. Και οι δυο ομάδες θέλουν με κάθε τρόπο να περάσουν στα ημιτελικά και να βρεθούν ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

H Pamestoixima App σου προσφέρει σε αυτό τον αγώνα Offer Zone, με 400+ αγορές και αρκετά ενισχυμένες αποδόσεις και προσφορές.

Offerzone Bayern Paris

© PameStoixima

Αναμένεται συναρπαστικός αγώνας, αφού και οι δυο ομάδες φημίζονται για τις επιθετικές τους αρετές και αρέσκονται στο να παίζουν παιχνίδι κατοχής. Επίσης και τα δυο σωματεία φέτος έχουν παρουσιάσει αδυναμίες στην άμυνα, πράγμα που μας κάνει να ελπίζουμε σε πολλά γκολ.

0% γκανιότα και Money Back από την PameStoixima

O αγώνας αυτός είναι πολύ σπουδαίος για την μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση και η Stoixima App του ΟΠΑΠ μας το θυμίζει αυτό προσφέροντας πάνω από 400 αγορές στον συγκεκριμένο αγώνα. Οι αποδόσεις είναι επίσης πολύ ανταγωνιστικές, καθώς βλέπουμε απόδοση 2.00 σε νίκη της Μπάγερν και απόδοση 3.88 σε νίκη της Παρί. Η ισοπαλία πληρώνει με απόδοση 4.05, που θεωρείται επίσης αρκετά υψηλή.

Για τα μέλη της PameStoixima υπάρχει και η προσφορά της 0% γκανιότας για την αγορά της επιλογής “Τελικό αποτέλεσμα” πριν την έναρξη του αγώνα. Επίσης προσφέρεται η επιλογή Money Back σε περίπτωση που το ματς λήξει ισόπαλο 0-0. Εδώ θα πρέπει να προσέξουμε βέβαια τους όρους και τις προϋποθέσεις και σε ποιές αγορές προσφέρεται αυτή η επιλογή.

Εάν είσαι εγγεγραμμένος χρήστης έχεις επίσης την δυνατότητα, όπως και σε πολλά άλλα ματς, του “Bet Builder”, όπου μπορείς να φτιάξεις το προσωπικό σου δελτίο με περισσότερες αγορές σε ένα ματς. Αυτή η επιλογή είναι από τις αγαπημένες των Ελλήνων παικτών και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τέτοιο ματς.

Σημαντικές απουσίες και στις δυο ομάδες

Αξίζει να αναφερθεί ότι και οι δυο ομάδες μετρούν αρκετές και σημαντικές απουσίες, οι οποίες μένει να δούμε κατά πόσο θα επηρεάσουν την εξέλιξη και την έκβαση του αγώνα. Σίγουρα οι ομάδες δεν έχουν στην διάθεση τους τις καλύτερες δυνατές ενδεκάδες, αλλά μένει να δούμε σε ποιο βαθμό θα μπορέσουν οι αντικαταστάτες τους να αφήσουν το στίγμα τους στο ματς.

Για την Παρί που μετράει έως τώρα κοντά στις δέκα απουσίες παικτών το ματς με τους Πρωταθλητές Ευρώπης αποτελεί μια ευκαιρία για εκδίκηση για τον περσινό χαμένο τελικό. Σημαντικές οι απουσίες των Βεράτι, Φλορένσι και Ικάρντι.

Για την Μπάγερν η πιο σημαντική απουσία είναι φυσικά αυτή του κορυφαίου σκόρερ της Ευρώπης Λεβαντόφσκι, αλλά θα λείψει μεταξύ άλλων και ο Γνκαμπρί, ο οποίος διαγνώστηκε με κορονοϊό. Σαν να μην έφτανε αυτό, αναμένονται και δύσκολες καιρικές συνθήκες στο Μόναχο.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.