Πρώιμη πληρωμή* στην bet365 για τα Πλέι-οφ της Σούπερ Λιγκ 1

Το Σαββατοκύριακο βρίσκεται προ των πυλών και η ελληνική Σούπερ Λιγκ 1 αναμένεται να μας προσφέρει πάλι απίστευτα ντέρμπι και συγκινήσεις. Στα δύο κορυφαία παιχνίδια της αγωνιστικής ο δυνατός φέτος Άρης υποδέχεται την πληγωμένη ΑΕΚ, η οποία όμως θέλει οπωσδήποτε την νίκη μέσα στο Χαριλάου για να διατηρήσει τις ελπίδες της για έξοδο στην Ευρώπη.

Το άλλο σημαντικό παιχνίδι είναι φυσικά το ντέρμπι των αιωνίων, όπου κάθε μεταξύ τους ματς έχει την δική του ιστορία και την δική του ένταση, ανεξαρτήτως σε τι κατάσταση και σε τι θέση βρίσκονται οι ομάδες. Άλλωστε ο Παναθηναϊκός είναι η μόνη ομάδα που κέρδισε φέτος στην Ελλάδα τον ΟΣΦΠ. Η Bet365 App δίνει σε επιλεγμένα εγγεγραμμένα μέλη της μια απίστευτη επιλογή στο δελτίο τους.

Proimi Pliromi Bet365 9-4-21

© bet365

Σε όλα τα ματς των Πλέι-οφ της Σούπερ Λιγκ 1 υπάρχει αυτή η τρομερή προσφορά αυτό το Σαββατοκύριακο για τα επιλεγμένα από την εταιρεία μέλη και βλέπουμε ότι σίγουρα αξίζει να παίζει κανείς στην bet365.

Πρώιμη πληρωμή και ταμείο

Η επιλογή αυτή που προσφέρει η Στοίχημα εφαρμογή της bet365 μπορεί να την διαλέξουν όσοι έχουν το προνόμιο και για το Ντέρμπι των αιωνίων. Το μόνο που πρέπει να κάνει κανείς είναι να ποντάρει στην νίκη ενός εκ των δύο αντιπάλων πριν τον αγώνα. Εάν σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα η ομάδα αυτή προηγηθεί με δύο γκολ διαφορά, το στοίχημα θεωρείται κερδισμένο και υπάρχει πρώιμη πληρωμή.

Αυτό φυσικά εάν έχει κανείς ποντάρει σε μονό αγώνα. Σε περίπτωση “Φτιάξε αγορά” κερδίζει κανείς πρώιμα την κύρια αγορά, του νικητή δηλαδή και στα πολλαπλά στοιχήματα σημειώνεται ο συγκεκριμένος αγώνας ως κερδισμένος και οι εναπομείνουσες επιλογές ισχύουν κανονικά.

Ο Ολυμπιακός πριν την στέψη

Ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία με νίκη και με στραβοπάτημα του Άρη να στεφθεί πρόωρα πρωταθλητής και να αφοσιωθεί πλέον στον δύσκολο επαναληπτικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Μένει να δούμε αν ο Μαρτίνς ξεκουράσει βασικούς ενόψει του Κυπέλλου ή αν θα μπει στο ματς με όλα του τα βασικά “όπλα”.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη καίγεται για βαθμούς καθώς θέλει οπωσδήποτε μια θέση, η οποία θα τον φέρει πίσω στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπου έχει ζήσει απίστευτα όμορφες στιγμές στο παρελθόν. Ντέρμπι αιωνίων λοιπόν…με την επιλογή της πρώιμης πληρωμής φυσικά.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.