Παρί- Μπάγερν με 0% γκανιότα και 1000+ ειδικά στοιχήματα στην Goalbet

Βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ και απόψε με τις ομάδες της Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου να δίνουν τεράστια μάχη για το εισιτήριο που θα οδηγήσει στον ημιτελικό της διοργάνωσης. Αναμένεται μεγάλο ματς με τους Βαυαρούς να μην έχουν χάσει την ελπίδα τους και να δηλώνουν ξεκάθαρα ότι ταξιδεύουν στο Παρίσι με μοναδικό στόχο την πρόκριση για τα ημιτελικά του θεσμού.

H Goalbet App γνωρίζει για το πόσο σημαντικός είναι αυτός ο αγώνας και ότι όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι θα κάτσουν να απολαύσουν αυτό το σπουδαίο ματς. Προσφέρει πάνω από 1000 ειδικά στοιχήματα για αυτόν τον αγώνα. Επίσης αν κάποιος θέλει να ποντάρει σε νικητή αγώνα ή ισοπαλία πριν την έναρξη του αγώνα, η Goalbet προσφέρει 0% γκανιότα. Εννοείται πως οι προσφορές αυτές ισχύουν μόνο για εγγεγραμμένους χρήστες.

0 Gkaniota Pari Bayern

© Goalbet

Στην πρώτη αναμέτρηση η Παρί Σεν Ζερμέν κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα, αφού οι Βαυαροί δεν κατάφεραν να σκοράρουν σε πάνω από τριάντα ευκαιρίες. Η υπεροχή της Μπάγερν δεν φάνηκε στο σκορ, όπου η Παρί με έναν εκπληκτικό Μπαπέ κατάφερε να πάρει την νίκη και ένα πολύ μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

0% γκανιότα και 1000+ αγορές από την Goalbet

Η Στοίχημα εφαρμογή της Goalbet προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της για αυτόν τον αγώνα πάνω από χίλια ειδικά στοιχήματα, μεταξύ αυτών στοιχήματα κόρνερ ή και ασιατικά χάντικαπ, τα οποία είναι πολύ δημοφιλή στους Έλληνες παίκτες. Επίσης εάν πριν το τον αγώνα ποντάρει κάποιος στον νικητή ή στην ισοπαλία, αυτόματα θα έχει 0% γκανιότα.

Αξίζει να τονίσουμε ότι και οι αποδόσεις στον συγκεκριμένο αγώνα είναι πάρα πολύ ελκυστικές με την Μπάγερν να μοιάζει φαβορί, αφού αναμένεται να αναλάβει από νωρίς τα ηνία επειδή κυνηγάει το σκορ. Πρέπει να κερδίσει με τουλάχιστον δυο γκολ διαφορά, εάν το σκορ μείνει σε φυσιολογικά επίπεδα. Έτσι η νίκη της Μπάγερν έχει απόδοση 2.28, το οποίο όπως καταλαβαίνει κανείς είναι πάρα πολύ υψηλή απόδοση.

Από την άλλη η Παρί, αν και έχει επίθεση φωτιά και αναμένονται επιστροφές παικτών, της αρκεί και η ισοπαλία αλλά και μια ενδεχόμενη ήττα με ένα γκολ διαφορά. Οι προβλέψεις λένε ότι θα μπει με διάθεση να προστατέψει το σκορ και αυτό φαίνεται και στις αποδόσεις του άσου (3.01) και της ισοπαλίας (4.37).

Συνεχίζονται οι απουσίες στην Μπάγερν

Οι απουσίες της Μπάγερν ήταν και στο πρώτο ματς αρκετές, με κυριότερες αυτές των Λεβαντόφσκι και Γκναμπρί. Στο δεύτερο ματς προστίθεται και ο Ζίλε, που τραυματίστηκε στον πρώτο αγώνα στο Μόναχο. Αμφίβολη κρίνεται και συμμετοχή των Χερναντέζ και Γκορέτσκα.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.