Ενισχυμένες αποδόσεις στο Ρόμα-Άγιαξ από την Novibet

Ένα βήμα πριν τους ημιτελικούς του Europa League έχουν φτάσει οι ομάδες που θα αγωνιστούν σήμερα το βράδυ, με τα περισσότερα ματς να είναι μέχρι και το τελευταίο λεπτό αμφίρροπα. Ειδικά η Ρόμα και ο Άγιαξ έχουν αφήσει ανοικτούς λογαριασμούς από το πρώτο ματς, όπου ο Αίαντας φαινόταν αρχικά να μπορεί να πάρει την νίκη, αλλά να βλέπει τον ηγέτη της Τάντιτς να χάνει το πέναλτυ για το 2-0 και την Ρόμα να κάνει την μεγάλη αντεπίθεση και να παίρνει τελικά την νίκη με 1-2.

Το σκορ αυτό φυσικά και δίνει ένα προβάδισμα στην ομάδα της Ρώμης, όμως σίγουρα δεν έχει κριθεί τίποτα, καθώς ο Άγιαξ έχει φέτος ένα δυνατό σύνολο και έχει μάθει να παίζει εκπληκτικό ποδόσφαιρο και να παίρνει αποτελέσματα ακόμα και εκτός έδρας. Η Novibet App προσφέρει για αυτό το ντέρμπι των προημιτελικών ενισχυμένες αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα.

Roma Ajax 15 4 21

© Novibet

Η ομάδα του Άμστερνταμ ενδέχεται να μπει από την αρχή δυναμικά στο ματς, καθώς γνωρίζει ότι πρέπει να σκοράρει τουλάχιστον δυο γκολ, ώστε να έχει ελπίδες για να προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Οι Ιταλοί φυσικά δεν έχουν διάθεση να ρισκάρουν να δεχτούν δυο γκολ και σίγουρα ως γνήσια ιταλική ομάδα με σκορ πρόκρισης θα δώσει έμφαση στην άμυνα της.

Πολλά ειδικά στοιχήματα και επιλογές Cash Out

H Στοίχημα App της Νovibet, έχοντας καταλάβει τις ανάγκες των παικτών που είναι μέλη της ή που θα ήθελαν να κάνουν εγγραφή, ώστε να απολαύσουν τα οφέλη της πλατφόρμας της, προσφέρει σε αυτό το ματς ιδιαίτερα ενισχυμένες αποδόσεις με το διπλό του Άγιαξ να έχει απόδοση 2.46. Η νίκη των γηπεδούχων έχει μια απίστευτα καλή απόδοση στο 2.95 και την ισοπαλία την βρίσκουμε στο 3.90.

Οι αποδόσεις αυτές είναι φυσικά για πριν την έναρξη του ματς και ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. Πέρα από τις ενισχυμένες αποδόσεις στον συγκεκριμένο αγώνα η Novibet σου δίνει την ευκαιρία να παίξεις πολλά ειδικά στοιχήματα, όπως επόμενο σκόρερ, αριθμό κόρνερ ή και αριθμό καρτών. Και εκεί θα δούμε τις αποδόσεις σε αρκετά υψηλό επίπεδο και αυτό μας δίνει επιπλέον κίνητρο να προτιμήσουμε τέτοιες επιλογές.

Να τονίσουμε ότι υπάρχει και η επιλογή Cash Out, αλλά και αυτόματου Cash Out, το οποίο προσφέρει επιπλέον ευελιξία στους παίκτες.

Στην Ευρώπη δυνατές και οι δυο ομάδες

Οι ομάδες δεν αναμένεται να έχουν απουσίες της τελευταίας στιγμής και θα παρουσιαστούν δυνατές, όπως άλλωστε έχουν συνηθίσει φέτος στους ευρωπαϊκούς αγώνες. Η Ρόμα έχει ηττηθεί φέτος μόνο μια φορά στην Ευρώπη, ενώ και ο Άγιαξ έχει δείξει ότι στην Ευρώπη φοράει το καλό του κοστούμι. Μεγάλη βραδιά λοιπόν σήμερα στο Ολίμπικο της Ρώμης, που μπορείτε να την συνοδέψετε με μπίρες, πίτσες και ενισχυμένες αποδόσεις από την Novibet.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.