Σαββατοκύριακο με VAR Cashback από την Interwetten

Έχουμε Σαββατοκύριακο και τα πρωταθλήματα έχουν μπει στην τελική ευθεία με ματς φωτιά, που ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να αποδειχθεί σημαντική για την εξέλιξη και την έκβαση της βαθμολογίας. Ποιος θα αναδειχθεί πρωταθλητής, ποιος θα πέσει κατηγορία και οι θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, θα κριθούν στα περισσότερα πρωταθλήματα πραγματικά στο νήμα.

Σημαντικό ρόλο θα παίξουν φυσικά και οι διαιτητικές αποφάσεις, οι οποίες πάντα ήταν μέρος του ποδοσφαίρου. Αμφισβητούμενες φάσεις έχουν κρίνει και στο παρελθόν τίτλους και υποβιβασμούς. Από την στιγμή που μπήκε το VAR (Video Assistant Referee) στο ποδόσφαιρο βλέπουμε ακόμα περισσότερες ανατροπές. Η Interwetten εφαρμογή προσφέρει στους παίκτες το VAR Cashback, ώστε να μην χάσεις το στοίχημα σου λόγω απόφασης από το VAR.

Interwetten Var Cashback

© Interwetten

Σε πολλούς αγώνες έχουμε δει το VAR να παίζει καταλυτικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα και να κρίνει ακόμα και τίτλους. Παράδειγμα ο τίτλος του παγκοσμίου κυπέλλου συλλόγων, όπου η Μπάγερν κατάφερε να λυγίσει την Τίγκρες με 1-0, με το γκολ του Παβάρ να έχει αρχικά ακυρωθεί, αλλά στη συνέχεια να βλέπει το VAR να αλλάζει την απόφαση και τον διαιτητή να δείχνει σέντρα.

Πες #YEAH! στην Interwetten

Η Stoixima App της Interwetten προσφέρει λοιπόν στους παίκτες που είναι εγγεγραμμένα μέλη της την πολύ καλή επιλογή, να μην χάσουν το στοίχημα τους από μια απόφαση του VAR. Ένα ακόμα παράδειγμα είναι πόσο πολλοί παίκτες έχασαν χθες το δελτίο τους για την ισοπαλία της Λειψίας με την Χόφενχαϊμ, όπου οι γηπεδούχοι σημείωσαν γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα πανηγυρίζοντας την νίκη που θα τους έφερνε μια ανάσα από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Ο VAR όμως είχε αντίθετη άποψη και η Λειψία έμεινε στην ισοπαλία, με πολλά στοιχήματα να καταλήγουν στον “κουβά”.

Η διαδικασία στην Ιντερβετεν είναι απλή. Τοποθετείτε ένα μονό στοίχημα ποδοσφαίρου με μια από τις ακόλουθες επιλογές: Πόσα γκολ, Και οι δυο ομάδες να σκοράρουν, 1ος σκόρερ, Τελευταίος σκόρερ ή σκόρερ οποιαδήποτε στιγμή στο ματς.

Εάν το στοίχημα σου δεν πάει ταμείο λόγω μιας απόφασης του VAR, τότε στέλνεις Email στο win@interwetten.gr με θέμα “VAR Cashback” και το ποσό του πονταρίσματος θα σας επιστραφεί εντός 24 ωρών (μόνο τις εργάσιμες μέρες). Σημειώνουμε ότι επιστρέφεται ποσό πονταρίσματος έως 50 ευρώ.

Πλούσιο κουπόνι το Σαββατοκύριακο

Το Σαββατοκύριακο έχουμε πλούσιο κουπόνι και πολλά ματς, όπου μπορείς να διαλέξεις να παίξεις ένα μονό στοίχημα και να δοκιμάσεις την επιλογή VAR Cashback. Προτείνουμε το Ντέρμπι της Σούπερ Λιγκ ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός την Κυριακή στις 19:30, όπου οι αμφισβητούμενες φάσεις πάντα είναι αρκετές. Αλλά το κουπόνι της Interwetten προσφέρει φυσικά και πολλούς άλλους αγώνες. Οπότε ευχόμαστε καλό Σαββατοκύριακο με στοίχημα χωρίς φόβο από το…VAR.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.