Bundesliga Live Streaming και καλές αποδόσεις στην Betshop

Τρίτη σήμερα και οι αγώνες μεσοβδόμαδα είναι πλέον συνήθεια, καθώς έχουμε μπει στην τελική φάση των πρωταθλημάτων, αλλά και των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Πολύ σημαντική είναι η αγωνιστική και στην γερμανική Bundesliga, όπου τα αποτελέσματα μπορούν να καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τον πρωταθλητή, τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, αλλά και τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό στην δεύτερη κατηγορία.

Η Betshop εφαρμογή σου προσφέρει στο κουπόνι της για τους αγώνες του γερμανικού πρωταθλήματος πολύ καλές αποδόσεις, καθώς και πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα. Για να μην χάνεις ούτε λεπτό από τους αγώνες έχει προσθέσει στο πρόγραμμα Live Streaming της και τους αγώνες της Bundesliga.

Betshop Livestream Bundesliga

© Betshop

Τώρα στην Στοίχημα εφαρμογή της Betshop μπορείς πλέον να παρακολουθείς τους αγώνες του γερμανικού πρωταθλήματος και να έχεις μια καλύτερη εικόνα για τα πονταρίσματα και τα στοιχήματα σου, ειδικά στο live. Φυσικά θα πρέπει να είσαι εγγεγραμμένο μέλος της εταιρείας και να έχεις στον λογαριασμό σου έστω ένα μικρό ποσό.

Καλές αποδόσεις στο Μπάγερν-Λεβερκούζεν

Εκτός βέβαια από την νέα επιλογή της μετάδοσης ζωντανών αγώνων, η στοιχηματική εταιρεία δεν ξεχνάει και την κύρια ασχολία της, η οποία είναι το στοίχημα και πώς να προσφέρει στους παίκτες της τις καλύτερες δυνατές αγορές.

Το κουπόνι της Betshop λοιπόν είναι πλούσιο σε αγορές στους γερμανικούς αγώνες για σήμερα και προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα, αλλά και πάρα πολύ καλές αποδόσεις. Δεσπόζει φυσικά το ματς της Μπάγερν εναντίον της Λεβερκούζεν, όπου όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα στο πως θα αντιδράσουν οι παίκτες των Βαυαρών, ύστερα από την ανακοίνωση του προπονητή τους, ότι θέλει να αποχωρήσει μετά το τέλος της σεζόν.

Τον άσο της Μπάγερν τον συναντάμε το πρωί της Τρίτης σε μια απόδοση 1,45, η οποία φυσικά είναι πολύ καλή, εάν αναλογιστούμε την φόρμα των δυο ομάδων τις τελευταίες εβδομάδες. Η προσοχή μας στρέφεται όμως στην ισοπαλία, με απόδοση 5,25 και στο διπλό με απόδοση 6,25. Η Μπάγερν έχει πολλές απουσίες και η ενδεκάδα της δεν έχει ξεκουραστεί σχεδόν καθόλου. Σε συνδυασμό με την αδύναμη φέτος άμυνα της και τις αντεπιθέσεις που μπορεί να κάνει η Λεβερκούζεν με τους γρήγορους παίκτες, οι αποδόσεις για μια μη νίκη της Μπάγερν είναι παραπάνω από ικανοποιητικές.

Υψηλές αποδόσεις και στα υπόλοιπα ματς

Πέρα από το ματς της Μπάγερν, οι αποδόσεις και στις υπόλοιπες γερμανικές αναμετρήσεις σήμερα είναι πολύ ανεβασμένες στην Betshop, με παράδειγμα το διπλό της Λειψίας μέσα στην Κολωνία να έχει απόδοση 1,41. Μια νίκη της Κολωνίας μας δίνει απόδοση 7,70, ενώ η ισοπαλία 4,95.

Πολύ υψηλή η απόδοση και για νίκη της Μπίλεφελντ εναντίον της χειρότερης ομάδας φέτος στην Bundesliga, της Σάλκε. Η νίκη της Μπίλεφελντ έχει την πολύ καλή απόδοση 1,75 και σίγουρα οι παίκτες της εταιρείας την γλυκοκοιτάζουν. Οπότε Τρίτη σήμερα και το πρόγραμμα έχει στοίχημα στην εφαρμογή της Betshop, μπίρες και….. Bundesliga Live Streaming.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.