Ενισχυμένη απόδοση στο Άρης-ΠΑΟΚ και νέες επιλογές στην Sportingbet

Τα Playoffs της ελληνικής Super League 1 συνεχίζονται και αναμένουμε ντέρμπι φωτιά με πολλές συγκινήσεις και ανατροπές. Στο ένα ματς ο ήδη πρωταθλητής Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος έχει πλέον πολύ λίγες πιθανότητες για έξοδο στην Ευρώπη μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Στα υπόλοιπα δυο ματς όμως πέρα από το γεγονός ότι πρόκειται για κλασικά ντέρμπι, αναμένεται να δοθεί σκληρή μάχη για τα εισιτήρια που οδηγούν στην Ευρώπη. Η Sportingbet App μας προσφέρει ενισχυμένες αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα στους αγώνες αυτούς και ειδικά στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, όπου μια ισοπαλία όπου και οι δυο ομάδες θα σκοράρουν να έχει ενισχυμένη απόδοση 5,00.

Η απόδοση αυτή έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον εάν κοιτάξουμε τα στατιστικά των τελευταίων ετών στους μεταξύ τους αγώνες. Οι ομάδες έχουν 6 ισοπαλίες στα μεταξύ τους ματς στους τελευταίους 9 αγώνες, μεταξύ των οποίων και το 2-2 στην Τούμπα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και  σκοράρουν στα 10 από τα τελευταία 13 ματς όταν συναντιούνται.

Και οι δυο ομάδες καίγονται για την νίκη

Φυσικά πάντα όταν διεξάγεται αυτό το ντέρμπι μεταξύ των δυο ομάδων, κάθε ομάδα καίγεται για την νίκη ανεξάρτητα από το βαθμολογικό ενδιαφέρον και την κατάταξη των ομάδων. Κύριο λόγο σε αυτήν την αναμέτρηση είχε πάντα το πρεστίζ, καθώς θέλουν να αποδείξουν και οι δυο ποιος είναι το “αφεντικό” στην Θεσσαλονίκη.

Την φετινή σεζόν όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά από τα προηγούμενα χρόνια, διότι ενώ ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστούσε στο πρωτάθλημα, ο Άρης συνήθως ήταν αρκετά πίσω στην βαθμολογία. Φέτος οι ρόλοι δείχνουν να άλλαξαν με τον Άρη να έχει σπουδαία ομάδα και για αρκετό καιρό να βρίσκεται ακόμα και στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η νίκη σήμερα έχει διπλή σημασία για τον Άρη. Πρώτο και κύριο είναι να έρθει ένα βήμα πιο κοντά στην Ευρώπη, πράγμα το οποίο με νίκη θα φαντάζει σχεδόν σίγουρο, καθώς θα αφήσει τον ΠΑΟΚ έξι βαθμούς πίσω. Και επόμενο κίνητρο είναι να συμβάλλει στον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την Ευρώπη, καθώς ενδέχεται τελικά η τέταρτη θέση να μην δώσει κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο, σε περίπτωση που το κύπελλο πάει στα Γιάννινα.  Και οι δυο ομάδες προέρχονται από νίκες και θα παρατάξουν σήμερα τις καλύτερες δυνατές ενδεκάδες.

Νέα επιλογή Quickbet στην Sportingbet

Στο άλλο ντέρμπι της ημέρας η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, όπου με νίκη κάνει ένα μεγάλο βήμα προς Ευρώπη. Και εδώ υπάρχει ενισχυμένη απόδοση σε κάποιες επιλογές.

Quickbet Sportingbet

© Sportingbet

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η εφαρμογή για στοίχημα της Sportingbet προσφέρει πλέον και λειτουργία Quickbet, όπου εύκολα και γρήγορα μπορείς να ποντάρεις στον αγώνα που σου δίνει η εταιρεία στην κεντρική της σελίδα μόνο με μερικά κλικ.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.