Τρομερή προσφορά με 0% γκανιότα σε όλα τα ματς από την PameStoixima

Όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα έχουν μπει στην τελική ευθεία και κάθε μέρα υπάρχουν σημαντικοί αγώνες, οι οποίοι θα κρίνουν πρωταθλητές, υποβιβασμούς και συμμετοχές σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

H εφαρμογή Pamestoixima καταλαβαίνει τις ανάγκες των εγγεγραμμένων μελών της κάνοντας μια τρομερή προσφορά για αυτή την βδομάδα. Όλα τα ματς στα κορυφαία πρωταθλήματα προσφέρονται με 0% γκανιότα….καλά διαβάσατε, όλα τα ματς και σε όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα.

Tromeri Prosfora Pamestoixima

© PameStoixima

Η προσφορά αυτή ισχύει σε όλα τα ματς των κορυφαίων πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν αυτήν την βδομάδα. Επίσης ισχύει μόνο για την αγορά “Τελικό αποτέλεσμα” έως την έναρξη του αγώνα. Όπως και να έχει όμως αυτή η προσφορά σίγουρα εκτοξεύει τις αποδόσεις και κάνει χαρούμενους όλους τους παίκτες.

Ελληνική Super League…και οι άλλοι

Η εφαρμογή για στοίχημα του ΟΠΑΠ δεν θα μπορούσε να μην συμπεριλάβει σε αυτή την απίστευτη προσφορά τους αγώνες των Playoffs της ελληνικής Σούπερ Λιγκ 1. Ειδικά μετά από τα τελευταία αποτελέσματα που έβαλαν φωτιά στην διεκδίκηση των ευρωπαϊκών εισιτηρίων. Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα και οι αγώνες που έρχονται σίγουρα θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και αναμένεται να πέσουν….κορμιά.

Στα υπόλοιπα πρωταθλήματα που ισχύει η 0% γκανιότα στα ματς είναι η αγγλική Πρεμιέρ Λιγκ, η ιταλική Σέριε Α και φυσικά η γερμανική Μπουντεσλίγκα.

Στην Αγγλία γίνεται τρομερή μάχη για τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και ειδικά για τα εισιτήρια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Έξι ομάδες παλεύουν για τις δυο θέσεις που έχουν μείνει για το Τσάμπιονς Λιγκ και περιμένουμε αγώνες με πολλές ανατροπές και συγκινήσεις.

Στην Ιταλία επίσης πολλές ομάδες θα επενδύσουν τις τελευταίες δυνάμεις τους για να καταφέρουν να βγούνε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ακόμα και η Γιουβέντους, που τα προηγούμενα χρόνια τέτοια περίοδο ήταν ήδη πρωταθλήτρια, φέτος δίνει μάχη για το πολυπόθητο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Τέλος, στην Γερμανία η Μπάγερν έχει καθαρίσει την υπόθεση τίτλος, όμως ενδιαφέρον θα έχει η αντεπίθεση της Ντόρτμουντ για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς και οι μάχες που θα δοθούν για την παραμονή στην κατηγορία.

Πολλά τα ματς, κορυφαία τα πρωταθλήματα, μεγάλες οι μάχες…και 0% γκανιότα σε όλα αυτά από την PameStoixima. Καλή βδομάδα, με μεγάλες αποδόσεις και ελπίζουμε ακόμα μεγαλύτερα κέρδη.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.