Build a Bet με την Bwin στο ματς ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Σε λίγες ώρες ξεκινάνε τα ματς της ελληνικής Σούπερ Λιγκ και η Bwin App μας δίνει πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες να παίξουμε τα στοιχήματα μας. Ένας αγώνας που θα είναι πολύ καθοριστικός για την εξέλιξη των playoffs θα είναι το ματς της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού. Ο αγώνας ξεκινάει στις 15:00 η ώρα και οι γηπεδούχοι θέλουν με νίκη να έρθουν πολύ κοντά στην Ευρώπη.

Η εφαρμογή στοιχήματος της Bwin προσφέρει ενισχυμένες αποδόσεις και πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα σε αυτό το ματς και φυσικά μας δίνει και την απίστευτη επιλογή Build a Bet, όπου μπορούμε να φτιάξουμε το δικό μας στοίχημα με πολλές επιλογές από το συγκεκριμένο ντέρμπι.

Build A Bet PAOK PAO
© Bwin

Οι αποδόσεις όπως έχουμε πει είναι ενισχυμένες και το καταλαβαίνει κανείς αμέσως μόλις δει το κουπόνι της στοιχηματικής εταιρείας. Ο ΠΑΟΚ ως φαβορί έχει απόδοση 1.50 και η νίκη του ΠΑΟ έχει απόδοση 6.50. Μια ισοπαλία έχει απόδοση 3.90, η οποία είναι πολύ καλή αν αναλογιστεί κανείς ότι ο ΠΑΟ στα τελευταία ντέρμπι έχει έρθει αρκετές φορές ισοπαλία, όπως και στο τελευταίο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Οι άμυνες θα καθορίσουν τον νικητή

Ο αγώνας αυτός φυσικά δεν θα έχει καμία σχέση με τον πρώτο αγώνα, όπου η ομάδα του τριφυλλιού έκανε την έκπληξη κερδίζοντας με το ευρύ 3-0 την ομάδα από την Θεσσαλονίκη. Ο δικέφαλος του Βορρά δείχνει να έχει βρει πλέον τα πατήματα του και να έχει ανεβασμένο ηθικό μετά από την πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη στο ντέρμπι με τον Άρη.

Στην άμυνα του ΠΑΟΚ θα λείψει ο βασικός Κρέσπο, ενώ αμφίβολος παραμένει και ο δεύτερος βασικός αμυντικός Ίνγκασον. Για τον Παναθηναϊκό επιστρέφουν κομβικοί παίκτες, όπως ο Σένκενφελντ και ο Μαουρίσιο, ενώ πίσω αριστερά μάλλον θα ξεκινήσει ο Χατζηθεοδωρίδης, διότι ο βασικός Χουανκάρ δείχνει να αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Εάν κοιτάξουμε την προϊστορία των ομάδων, θα έρθουμε γρήγορα στο συμπέρασμα ότι αυτό που θα καθορίσει τον νικητή είναι η άμυνα των δυο ομάδων. 7 από τους τελευταίους 11 μεταξύ τους αγώνες ανεξαρτήτως έδρας έχουν λήξει Under 2.5. Η απόδοση σήμερα για αυτή την επιλογή είναι 1.60.

Ενισχυμένες αποδόσεις και στα υπόλοιπα ματς της Σούπερ Λιγκ

Η Bwin φυσικά δεν μένει μόνο σε αυτό το ματς των ελληνικών playoffs της Superleague. Προσφέρει ενισχυμένες αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα και στα υπόλοιπα ματς, τα οποία είναι Αστέρας Τρίπολης- Άρης και το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ στις 19:30. Οπότε σήμερα επιλέγουμε την εφαρμογή Bwin και μην ξεχάσεις να….Build a Bet στο ΠΑΟΚ-ΠΑΟ.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.