Ενισχυμένες αποδόσεις στο Λάτσιο-Μίλαν από την Winmasters

Σήμερα το βράδυ ολοκληρώνεται η 33η αγωνιστική της Σέριε Α με ένα πολύ μεγάλο ματς. Η Λάτσιο θα υποδεχτεί στην Ρώμη την Μίλαν, στην τελευταία της προσπάθεια για να πλησιάσει τις θέσεις που οδηγούν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η εφαρμογή Winmasters έχοντας καταλάβει την μεγάλη σημασία που έχει ο αγώνας, προσφέρει στα εγγεγραμμένα της μέλη ενισχυμένες αποδόσεις και αρκετές αγορές. Διακυβεύονται πολλά σε αυτόν τον αγώνα και καμία ομάδα δεν έχει την πολυτέλεια της ήττας.

Winmasters Lazio Milan
© Winmasters

Μετά από ένα σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς ήττα και οι δυο ομάδες ηττήθηκαν στο προηγούμενο ματς, μπαίνοντας σε μπελάδες για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Η Μίλαν θέλει μετά από πολλά χρόνια να καταφέρει και πάλι να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και κάθε αγώνας από εδώ και στο εξής θεωρείται τελικός.

Αγώνας που μοιάζει με νοκ-άουτ

Αυτά ήταν τα λόγια του προπονητή της Λάτσιο, Σιμόνε Ιντζάγκι, πριν από τον σημαντικό σημερινό αγώνα. “Ο αγώνας μοιάζει με νοκ-άουτ αναμέτρηση”. Ο Ιταλός προπονητής των Ρωμαίων επιστρέφει στον πάγκο μετά από την περιπέτεια που πέρασε με τον Κορονοϊό και θέλει να βοηθήσει την ομάδα του να επιστρέψει στις νίκες.

Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Μιλάνου θέλει να κρατήσει με νύχια και με δόντια την τετράδα που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο προπονητής της, Στέφανο Πιόλι, έχει τονίσει αρκετές φορές ότι από εδώ και πέρα κάθε ματς θα είναι σαν τελικός.

Σε αυτή την προσπάθεια σήμερα θα λείπει το μεγάλο “κανόνι” της ομάδας, Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ο οποίος ανανέωσε πριν λίγες μέρες για ένα ακόμη έτος το συμβόλαιο του. Η Μίλαν θα πρέπει να βρει και πάλι άλλες λύσεις, ώστε να φτάσει σε κάποιο γκολ, εάν θέλει να φύγει με νίκη από την Ρώμη.

Ενισχυμένες αποδόσεις και αρκετά ειδικά στοιχήματα

Η ανανεωμένη Stoixima App της Winmasters προσφέρει σε αυτόν τον αγώνα αρκετά ενισχυμένες αποδόσεις και δίνει επίσης την ευκαιρία στους παίκτες να στοιχηματίσουν σε αρκετά ειδικά στοιχήματα. Δευτέρα σήμερα, με ιταλικό ντέρμπι  και… υψηλές αποδόσεις από την Winmasters Greece.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.