Ρεάλ Μαδρίτης-Τσέλσι με 0% γκανιότα στην Stoiximan

Έφτασε η ώρα της αλήθειας για την τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι ημιτελικοί της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης  ξεκινάνε απόψε το βράδυ. Την αυλαία ανοίγει σήμερα η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία υποδέχεται στο πρώτο σκέλος των ημιτελικών την Τσέλσι και θέλει να θέσει τις βάσεις, ώστε να βρεθεί σε έναν ακόμα τελικό στην ιστορία της.

Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα σήμερα σε αυτόν τον αγώνα και φυσικά θα προσελκύσει και πολλούς από τους παίκτες που λατρεύουν το αθλητικό στοίχημα. Η εφαρμογή Stoiximan προσφέρει στους παίκτες που είναι εγγεγραμμένοι στην πλατφόρμα της 0% γκανιότα σε αυτό το ματς, το οποίο σημαίνει ότι οι αποδόσεις είναι αρκετά ανεβασμένες.

0 Gkaniota Stoiximan Real Tselsi
© Stoiximan

Εκτός από τις ανεβασμένες αποδόσεις σε αυτό το ματς, η στοιχηματική εταιρεία προσφέρει επίσης πλήθος ειδικών αγορών, οι οποίες δεν πρόκειται να αφήσουν κανέναν παίκτη παραπονεμένο.

Η Ρεάλ ως φαβορί εντός έδρας έχει μια απόδοση στο 2.42 και φυσικά δεν είναι πολλές οι φορές, που κάποιος έχει την ευκαιρία να ποντάρει σε νίκη της Ρεάλ με τόσο μεγάλη απόδοση.

Ζιντάν εναντίον Τούχελ στη σκακιέρα

Μεγάλο ρόλο στην έκβαση του σημερινού ματς θα παίξει ο τρόπος με τον οποίο θα προσεγγίσουν οι δυο προπονητές τον πρώτο ημιτελικό. Ο Ζιντάν ξέρει ότι πρέπει να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα εντός έδρας για να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης, όμως δεν μπορεί να παραμελήσει την άμυνα του, όπου λείπουν σχεδόν όλοι οι βασικοί παίκτες.

Από την άλλη πλευρά ο Τούχελ είναι πλέον έμπειρος προπονητής και ξέρει και ο ίδιος πως να προκρίνεται σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ, αφού το κατάφερε και την προηγούμενη χρονιά με την Παρί. Επίσης ο Γερμανός προπονητής είναι αήττητος κόντρα σε ισπανικές ομάδες και έχει στους Λονδρέζους μόλις 2 ήττες σε 21 αγώνες.

Αν προσθέσουμε και το γεγονός ότι προέρχονται από μεγάλη πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι και από μεγάλο διπλό στην έδρα της Γουέστ Χαμ, καταλαβαίνει κανείς ότι η ψυχολογία της Τσέλσι αυτή τη στιγμή είναι στα ύψη.

Πολλά ειδικά στοιχήματα και αυξημένες αποδόσεις

Η εφαρμογή για στοίχημα από την εταιρεία της Stoiximan έχει στο κουπόνι της πολλά ειδικά στοιχήματα για αυτό το ματς και όπως αναφέραμε, οι αποδόσεις είναι αρκετά υψηλές λόγω της γκανιότας στο 0%. Το μόνο που μένει είναι να κάνουμε το ποντάρισμα μας και να απολαύσουμε μια βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ, όπου προβλέπονται πολλές συγκινήσεις και ανατροπές.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.