Παρί-Σίτι με Super Derby Προσφορά στην Novibet

Δεύτερη βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ αυτή τη βδομάδα και η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τον Πεπ Γκουαρντιόλα και την ομάδα του. Αναμένεται μεγάλη βραδιά ποδοσφαίρου, καθώς και οι δυο ομάδες έχουν σαν φιλοσοφία τους το επιθετικό ποδόσφαιρο και οι φίλαθλοι όλου του κόσμου αναμένουν για σήμερα ένα συναρπαστικό ματς.

Ο Γκουαρντιόλα πρώτη φορά στη θητεία του στο Μάντσεστερ καταφέρνει επιτέλους να φτάσει στον ημιτελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και πλέον ο μόνος του στόχος είναι η πρόκριση στον τελικό και η κατάκτηση της πολυπόθητης κούπας με τα μεγάλα αυτιά. Η Novibet εφαρμογή αποφάσισε για αυτό το ματς να προσφέρει την απόλυτη στοιχηματική εμπειρία στα εγγεγραμμένα μέλη της.

Novibet Pari City
© Novibet

Η ομάδα του Παρισιού θέλει φέτος όχι μόνο να φτάσει στην πηγή, όπως πέρσι, αλλά να καταφέρει επιτέλους να πιει και νερό. Ο Ποτσετίνο επίσης είχε φτάσει με την Τότεναμ στον τελικό, αλλά και ο ίδιος δεν κατάφερε να σηκώσει το τρόπαιο.

Η Παρί δείχνει φέτος απόλυτα συγκεντρωμένη στους στόχους στην Ευρώπη, όπου δείχνει να μεταμορφώνεται και να παίζει ένα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ενώ στην Γαλλία, σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, δεν τα πάει τόσο καλά, αφού κυνηγάει την Λιλ, που βρίσκεται στην πρώτη θέση, στην Ευρώπη παρουσιάζεται πάντα… με το μαχαίρι στα δόντια.

0% γκανιότα και ενισχυμένες αποδόσεις στην Novibet

Η Στοίχημα Εφαρμογή της Novibet προσφέρει σήμερα σε αυτό το ματς ιδιαίτερα ενισχυμένες αποδόσεις, καθώς ο αγώνας έχει στην πλατφόρμα της 0% γκανιότα. Μια απόδοση 3.50 σε άσο της Παρί Σεν Ζερμέν δεν νομίζουμε να ξαναδούμε τόσο σύντομα. Αν αναλογιστεί κανείς ότι στα τελευταία έξι ματς η Παρί έχει πέντε νίκες με 18 γκολ στο ενεργητικό της, η απόδοση φαντάζει ακόμα μεγαλύτερη.

Pari City 0 Gkaniota

© Novibet

Φυσικά απέναντι της βρίσκει μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης. Η Μάντσεστερ Σίτι έχει καπαρώσει το πρωτάθλημα και μόλις πριν λίγες μέρες κατέκτησε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το Λιγκ Κάποια κερδίζοντας με 1-0 την Τότεναμ.

Derby… με πολλά ειδικά στοιχήματα

Φυσικά στην Novibet μπορείς να βρεις πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα και να ποντάρεις σε πάρα πολλές επιλογές. Σίγουρα τα μέλη που έχουν κάνει εγγραφή στην συγκεκριμένη στοιχηματική εταιρεία θα μείνουν πολύ ευχαριστημένοι, καθώς μπορούν να στοιχηματίσουν κυριολεκτικά στα πάντα σε αυτόν τον αγώνα.

Super Prosfora Novibet

© Novibet

Εννοείται πως αυτή η σπουδαία αναμέτρηση θεωρείται ντέρμπι. Έτσι η νοβιμπετ προσφέρει επιπλέον SUPER DERBY ΠΡΟΣΦΟΡΑ, για να είναι το ματς, όπως θα ήθελες να είναι. Για να μάθεις επιπλέον πληροφορίες θα πρέπει να είσαι εγγεγραμμένος χρήστης. Ισχύουν φυσικά όροι και προϋποθέσεις. Βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ απόψε με Παρί εναντίον Σίτι και…..σούπερ προσφορές από την εφαρμογή της Novibet.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.