ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Betshop με 0% γκανιότα

Βραδιά κυπέλλου και σήμερα και όλοι περιμένουν πλέον τον αντίπαλο του Ολυμπιακού στον τελικό κυπέλλου Ελλάδας. Ντέρμπι Δικεφάλων για άλλη μια φορά σήμερα, όπου και οι δυο ομάδες θα παλέψουν για το τελευταίο εισιτήριο που οδηγεί στον τελικό.

Ένα προβάδισμα έχει φυσικά ο ΠΑΟΚ, αφού στον πρώτο αγώνα στο ΟΑΚΑ κατάφερε και πήρε την νίκη με εντυπωσιακό γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα. Σε έναν ημιτελικό όμως και σε ένα ντέρμπι η έκβαση ενός αγώνα ποτέ δεν είναι σίγουρη. Η Betshop εφαρμογή προσφέρει 0% γκανιότα και πολλά ειδικά στοιχήματα, ώστε να μπορέσεις κι εσύ να κάνεις τις προβλέψεις σου πιο ευχάριστα και με καλύτερες αποδόσεις.

Paok Aek Betshop 0 Gkaniota
© Betshop

H AEK ψάχνει φέτος την πρώτη της νίκη σε ντέρμπι, καθώς δεν έχει ακόμα νίκη εναντίον Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού. Σήμερα θέλει να σπάσει αυτό το αρνητικό σερί και να πάρει μαζί με νίκη και μια μεγάλη πρόκριση σε έναν ακόμη τελικό κυπέλλου.

Θυμίζουμε ότι οι κιτρινόμαυροι έχουν βρεθεί στον τελικό κυπέλλου και τις πέντε προηγούμενες χρονιές, όπου όμως τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν έχουν καταφέρει να σηκώσουν τον τίτλο.

Φρούριο η Τούμπα

Η Τούμπα είναι και φέτος το φρούριο του ΠΑΟΚ, καθώς δεν δείχνει να χάνει με τίποτα όταν παίζει στο γήπεδο του. Επίσης με την ΑΕΚ έχει 11 νίκες στους τελευταίους 14 αγώνες στο γήπεδο του και δείχνει να χτίζει μια καλή παράδοση.

Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχαμε δυο ισοπαλίες, ενώ τα τελευταία δυο ματς τα κέρδισε ο Δικέφαλος του Βορρά επικρατώντας 3-1 εντός έδρας και 0-1 εκτός έδρας για το πρώτο σκέλος του ημιτελικού.

Όποιος βιάζεται να ξεγραφεί όμως την ΑΕΚ, καλό θα ήταν να γνωρίζει ότι η ΑΕΚ τρέχει ένα σερί 17 προκρίσεων στο κύπελλο, ενώ ο Μανόλο Χιμένεθ ένα σερί με 14 σερί προκρίσεις στο κύπελλο ως προπονητής των κιτρινόμαυρων. Πλήγμα πάντως θα είναι για την Ένωση η απουσία του Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος θεωρείται ο ποιοτικότερος της παίκτης.

0% γκανιότα και πολλά ειδικά

Η εφαρμογή για στοίχημα της Betshop προσφέρει πλήθος αγορών για αυτό το ντέρμπι και οι αποδόσεις είναι αρκετά ανεβασμένες, καθώς υπάρχει 0% γκανιότα. Για να απολαύσεις αυτές τις προσφορές θα πρέπει βέβαια να είσαι εγγεγραμμένο μέλος της στοιχηματικής εταιρείας. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.