Seria A με 1500+ διαφορετικές επιλογές στην Bwin

Η Σέριε Α μπαίνει στην τελική ευθεία και η μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια αναμένεται μεγάλη και σκληρή. Η Ίντερ φαίνεται ότι δεν μπορεί να χάσει πλέον αυτό το πρωτάθλημα και θα επιστρέψει μετά από πολλά χρόνια στην κορυφή της Ιταλίας.

Διαφορετικά είναι τα πράγματα για τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Πέντε ομάδες παλεύουν με ίσες ευκαιρίες και ίδιες ελπίδες για τις τρεις θέσεις που έμειναν για την είσοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η εφαρμογή Bwin προσφέρει για την Serie A πάνω από 1500 επιλογές για ειδικά στοιχήματα και μπορείς να βάλεις στοίχημα κυριολεκτικά στα πάντα.

Bwin Serie A 1500
© Bwin

Την μάχη ανοίγει σήμερα η Μίλαν, η οποία υποδέχεται την Μπενεβέντο και θέλει να επιστρέψει επειγόντως στις νίκες, αν θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες της για είσοδο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Οι “ροσονέρι” έχουν σκοπό να επιστρέψουν στις νίκες μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες με Σασουόλο και Λάτσιο.

Την Κυριακή οι υπόλοιπες διεκδικήτριες

Εάν η Μίλαν καταφέρει και πάρει το ματς θα μεταφέρει την πίεση στις υπόλοιπες διεκδικήτριες για τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κάθε στραβοπάτημα από εδώ και στο εξής μπορεί να αποβεί μοιραίο για κάθε ομάδα.

Στα υπόλοιπα ματς η Λάτσιο υποδέχεται την Τζένοα την Κυριακή το μεσημέρι και ακολουθούν οι αγώνες Νάπολι- Κάλιαρι και Σασουόλο- Ατάλαντα. Το απόγευμα της Κυριακής παίζει και η τελευταία διεκδικήτρια Γιουβέντους, η οποία παίζει στην έδρα της Ουντινέζε.

Η Γηραιά Κυρία ενώ τα προηγούμενα εννέα χρόνια έβγαινε συνέχεια πρωταθλήτρια, φέτος στην πρώτη χρονιά του κόουτς Αντρέα Πίρλο δείχνει να δυσκολεύεται ακόμα και να βγει Τσάμπιονς Λιγκ. Φήμες έχουν κυκλοφορήσει ήδη στο Τορίνο, ότι σε περίπτωση που η Γιούβε δεν καταφέρει να μπει στο “τρένο” του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Πίρλο θα πρέπει να αποχαιρετήσει.

Live Streaming Serie A στην Bwin

Η Στοίχημα Εφαρμογή της Bwin εκτός από τις αμέτρητες επιλογές στα ειδικά στοιχήματα, προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της και πολλούς αγώνες της Σέριε Α σε ζωντανή μετάδοση. Live Streaming και πολλά ειδικά στοιχήματα στο ιταλικό πρωτάθλημα. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Να σημειωθεί ότι ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.