1000+ ειδικά στοιχήματα στο Σίτι- Παρί από την Goalbet

Απόψε το βράδυ η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ  Γκουαρντιόλα υποδέχεται για τον δεύτερο αγώνα του ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ την Παρί Σεν Ζερμέν. Έχοντας πάρει σημαντικό προβάδισμα από τον πρώτο αγώνα, θέλει να ολοκληρώσει την επιτυχία με είσοδο στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Την είσοδο της Σίτι στον τελικό θέλει να εμποδίσει η Παρί του Μαουρίσιο Ποτσετίνο, η οποία φυσικά δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη. Η ομάδα από το Παρίσι έχει δείξει φέτος ότι είναι ικανή για τα πάντα, οπότε η εξέλιξη του ματς αναμένεται συναρπαστική. Η εφαρμογή Goalbet μας δίνει την επιλογή με πάνω από 1000 ειδικά στοιχήματα.

City Pari Goalbet
© Goalbet

Οι δυο ομάδες είναι από την φύση τους επιθετικές και ενδιαφέρον θα έχει να δούμε την τακτική προσέγγιση των δυο προπονητών, καθώς η Σίτι για να αποκλειστεί θα πρέπει να δεχτεί δυο γκολ, χωρίς να σκοράρει η ίδια.

Βαρόμετρο η συμμετοχή Εμπαπέ

Ο Ποτσετίνο δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο χαφ Γκεγιέ, ο οποίος αντίκρισε στο πρώτο ματς τη κόκκινη κάρτα και θα απουσιάσει από την αναμέτρηση. Μια άλλη απουσία ενδέχεται όμως να είναι πολύ πιο καθοριστική.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ταξίδεψε στην Αγγλία, όμως η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, καθώς αντιμετωπίζει ακόμα κάποια μικρή ενόχληση από τον προηγούμενο τραυματισμό του. Ο Γάλλος φορ είναι το μεγάλο όπλο των Παριζιάνων και καταλαβαίνει κανείς ότι το έργο του Ποτσετίνο θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο χωρίς τον σταρ της ομάδας.

Από την άλλη η Σίτι δεν αντιμετωπίζει κάποια σοβαρή απουσία και θα μπορέσει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Στόχος της ομάδας να καταφέρει για πρώτη φορά στην ιστορία της να πάει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

0% γκανιότα και ενισχυμένες αποδόσεις

Η εφαρμογή για στοίχημα της Goalbet για αυτό το μεγάλο ματς προσφέρει εκτός από τις πάρα πολλές ειδικές αγορές και ενισχυμένες αποδόσεις. Αυτό οφείλεται και στο γεγονός ότι ο αγώνας προσφέρεται με 0% γκανιότα. Έτσι τα εγγεγραμμένα μέλη της Goalbet θα είναι σίγουρα ευχαριστημένα με τις προσφορές της εταιρείας για το συγκεκριμένο ματς. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.