Offer Zone στο Τσέλσι-Ρεάλ από την PameStoixima

Ποιος θα είναι ο αντίπαλος της Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ; Την απάντηση σε αυτή την ερώτηση θα την μάθουμε σε λίγες ώρες, καθώς στο Λονδίνο θα αναμετρηθούν Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης για το εισιτήριο που οδηγεί στον τελικό.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ κατάφερε να πάρει ένα μικρό προβάδισμα με την ισοπαλία 1-1 στην Μαδρίτη, όμως δεν πρέπει ποτέ να ξεγράφουμε την Βασίλισσα της Ευρώπης. Η εφαρμογή PameStoixima προσφέρει Offer Zone σε αυτόν τον αγώνα, που σημαίνει πολλές προσφορές για τα εγγεγραμμένα μέλη.

PameStoixima Tselsi Real Offerzone
© PameStoixima

Οι αποδόσεις είναι αρκετά ανεβασμένες, καθώς το ματς προσφέρεται με 0% γκανιότα. Τον άσο τον συναντάμε λίγο πριν την έναρξη στο 2.23, την ισοπαλία στο 3.52 και η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης έχει απόδοση 3.69. Αμφίρροπο παιχνίδι, το οποίο φαίνεται και στις αποδόσεις της πλατφόρμας.

Πιθανότητα αγγλικού τελικού

Εάν η Τσέλσι καταφέρει να παρευρεθεί στον φετινό τελικό, τότε θα μιλάμε για άλλον έναν αγγλικό εμφύλιο. Η Μάντσεστερ Σίτι περιμένει ήδη τον αντίπαλο της, αφού κατάφερε να ξεπεράσει στον άλλον ημιτελικό το εμπόδιο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Καλός οιωνός για τους Λονδρέζους είναι το γεγονός ότι εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχουν ηττηθεί ποτέ σε επίσημο αγώνα. Επίσης ο Τόμας Τούχελ δεν έχει ηττηθεί ποτέ από ισπανική ομάδα. Αν προσθέσουμε και το γεγονός ότι η Τσέλσι μετράει 5 στις 7 προκρίσεις, όταν πήρε ισοπαλία στο πρώτο εκτός έδρας ματς, τότε καταλαβαίνει κανείς την αισιοδοξία των Άγγλων.

Από την άλλη η Ρεάλ Μαδρίτης μετράει 7 στους 9 αποκλεισμούς, έπειτα από ισοπαλία εντός έδρας στο πρώτο ματς. Δεν θα πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι είναι πάντα παρόν στα σημαντικά ματς.

0% γκανιότα και Money Back

Η εφαρμογή για στοίχημα της PameStoixima προσφέρει για τα εγγεγραμμένα μέλη της πλήθος αγορών για το συγκεκριμένο ματς. Επίσης ο αγώνας έχει ενισχυμένες αποδόσεις λόγω 0% γκανιότας και προσφέρει επιλογή Money Back. Φυσικά ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.