Άρσεναλ- Βιγιαρεάλ με πολλά ειδικά στοιχήματα* στην Bet365

Χθες μάθαμε το ζευγάρι του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ. Σήμερα έφτασε η ώρα να μάθουμε το ζευγάρι του τελικού του Γιουρόπα Λιγκ. Ενώ στο ένα ματς μπορούμε να πούμε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στον τελικό, στο άλλο ματς όλα είναι ανοιχτά.

Η Άρσεναλ υποδέχεται την Βιγιαρεάλ, η οποία είναι πλέον η μόνη ελπίδα για να μην δούμε δυο εμφύλιους τελικούς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τσέλσι και Σίτι προκρίθηκαν ήδη στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η Γιουνάιτεντ περιμένει ουσιαστικά τον νικητή της αναμέτρησης Άρσεναλ- Βιγιαρεάλ. Σε αυτό το ματς η εφαρμογή Bet365 προσφέρει πλήθος ειδικών αγορών.

Bet365 Arsenal Villareal
© Bet365

Η Άρσεναλ μπορεί να μοιάζει φαβορί για την νίκη βάσει των αποδόσεων, αλλά η Βιγιαρεάλ δείχνει να είναι το φαβορί για την πρόκριση. Η πρόκριση της Άρσεναλ έχει απόδοση 2.05, ενώ η πρόκριση της Βιγιαρεάλ 1.70.

Άρσεναλ εναντίον παράδοσης

Η Άρσεναλ δεν έχει την παράδοση με το μέρος της. Οι Λονδρέζοι έχουν μόλις 12 νίκες σε 36 ματς με ισπανικές ομάδες, ανεξάρτητα την έδρα. Επίσης κατάφερε να πάρει την πρόκριση μόλις τέσσερις φορές από τις 14, στις οποίες είχε ηττηθεί στο πρώτο εκτός έδρας ματς.

Ο Αρτέτα δεν θα έχει σημαντικές απουσίες και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Επίσης προέρχεται από εκτός έδρας νίκη στην Αγγλία και θέλει να ανατρέψει το εις βάρος της 1-2 από τον πρώτο αγώνα. Είναι πλέον η μόνη ευκαιρία της Άρσεναλ, για συμμετοχή στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς στην Αγγλία έχει μείνει πολύ πίσω.

Η Βιγιαρεάλ στην Ισπανία είναι στο κόλπο για τις ευρωπαϊκές θέσεις, αλλά και αυτή δεν έχει ελπίδες για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ από το πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσει να διαφυλάξει το υπέρ της προβάδισμα από τον πρώτο αγώνα, ώστε να διεκδικήσει το κύπελλο στον τελικό. Δεν έχει σημαντικές απουσίες ο Έμερι, ο οποίος θεωρείται από τους πιο πετυχημένους προπονητές της διοργάνωσης, καθώς έχει τρεις κατακτήσεις σε τέσσερις τελικούς.

Πλήθος αγορών από την Bet365

Η Stoixima App της Βετ365 προσφέρει για τα εγγεγραμμένα μέλη της πλήθος αγορών για το συγκεκριμένο ματς. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Μεταξύ άλλων μπορεί κανείς να ποντάρει σε κάρτες, σκόρερ, κόρνερ, αλλά και πολλά άλλα ειδικά στοιχήματα. Απόλαυσε τον ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ με Bet365 και το ειδικό στοίχημα της επιλογής σου.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.