Γιουβέντους- Μίλαν με κορυφαία ειδικά στοιχήματα στην Interwetten

Μεγάλο ματς αναμένεται σήμερα το βράδυ στην Σέριε Α ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Μίλαν. Μπορεί το πρωτάθλημα να έχει κριθεί και η Ίντερ να έχει στεφθεί πρωταθλήτρια, αλλά για τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ γίνεται πραγματικά μεγάλη μάχη.

Στο Τορίνο λοιπόν η Γιουβέντους υποδέχεται την Μίλαν σε έναν αγώνα που είναι σαν τελικός, καθώς η ομάδα που θα καταφέρει να νικήσει, θα αποκτήσει σοβαρό προβάδισμα για μια θέση που οδηγεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Η εφαρμογή Interwetten δίνει την ανάλογη σημασία σε αυτόν τον αγώνα προσφέροντας στα εγγεγραμμένα μέλη της πολλά ειδικά στοιχήματα και κορυφαίες αγορές.

Juventus Milan Interwetten
© Interwetten

Η ομάδα που θα χάσει σε αυτό το ματς θα δει τις πιθανότητες της να μειώνονται σημαντικά με μόλις τρεις αγωνιστικές να απομένουν. Η Μίλαν, η οποία διεκδικούσε για πολύ καιρό ακόμα και το πρωτάθλημα, μοιάζει να παλεύει με νύχια και με δόντια να μείνει στις τέσσερις πρώτες θέσεις, για να καταφέρει έπειτα απουσία πολλών ετών να βρεθεί και πάλι στην διοργάνωση, που έχει κατακτήσει στο παρελθόν επτά φορές.

Η παράδοση δείχνει Γιουβέντους

Η Γιουβέντους, η οποία τα τελευταία εννιά χρόνια ήταν μονίμως πρωταθλήτρια και σε αυτή την χρονική περίοδο δεν είχε ποτέ άγχος, θα πρέπει φέτος να παλέψει μέχρι την τελευταία αγωνιστική για την είσοδο της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αν και έχει τέσσερις νίκες στα προηγούμενα έξι ματς, οι εμφανίσεις της δεν εντυπωσιάζουν ιδιαίτερα και δείχνει να έχει μια αστάθεια.

Οι γηπεδούχοι δεν αντιμετωπίζουν κάποια απουσία της τελευταίας στιγμής και θα στηριχτούν και πάλι στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος φέτος δείχνει να είναι παρόν στα μεγάλα ματς εντός Ευρώπης. Επίσης θέλει να βγει πρώτος σκόρερ και να περάσει φυσικά σε ένα ακόμα πρωτάθλημα τα 30 γκολ σε μια σεζόν.

Η Μίλαν ταξιδεύει στο Τορίνο αποφασισμένη να καταφέρει να κερδίσει σε αυτή την έδρα έπειτα από δέκα ολόκληρα χρόνια. Ο Πιόλι θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και δείχνει αισιόδοξος. Πάντως η παράδοση δείχνει καθαρά Γιουβέντους, αφού στα τελευταία 14 ματς, η Γηραιά Κυρία έχει χάσει μόλις μια φορά.

Τα πάντα όλα στην Interwetten

Η Στοίχημα Εφαρμογή της Interwetten προσφέρει σε αυτό το ιταλικό ντέρμπι πλήθος ειδικών στοιχημάτων και κορυφαίων αγορών. Τα εγγεγραμμένα μέλη μπορούν να ποντάρουν σε πολλά σημεία του αγώνα, όπως π.χ. κόρνερ, κάρτες, σκόρερ, αλλά και πολλά περισσότερα. Φυσικά ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Βραδιά Σέριε Α απόψε… με στοιχήματα στην Interwetten.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.