Πρέμιερ Λιγκ με 2000+ ειδικά στοιχήματα στην Bwin

Η Πρέμιερ Λιγκ βαδίζει προς το τέλος και πολλές θέσεις δεν έχουν κριθεί ακόμα. Μπορεί η Μάντσεστερ Σίτι να έχει ουσιαστικά καπαρώσει το πρωτάθλημα, αλλά οι θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη μένει ακόμα να κριθούν.

Επίσης η συμπολίτισσα της Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν δείχνει διατεθημένη να διευκολύνει το έργο του Γκουαρντιόλα και της παρέας του στο πρωτάθλημα. Οι κόκκινοι διάβολοι δείχνουν να είναι σε φόρμα και θέλουν να την διατηρήσουν έως τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσουν την Βιγιαρεάλ. Η Bwin App προσφέρει στα ματς της Πρεμιέρ Λιγκ πάνω από 2000 ειδικά στοιχήματα.

Premier League Bwin Prosfora
© Bwin

Την προσφορά αυτή μπορούν να εκμεταλλευτούν τα εγγεγραμμένα μέλη της Bwin από σήμερα κιόλας, όπου στην Πρέμιερ Λιγκ έχουμε δυο ματς. Το μεγάλο ματς είναι φυσικά αυτό μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λέστερ, η οποία παλεύει να κρατηθεί στην τετράδα. Στο άλλο ματς η Σαουθάμπτον υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας.

Οι αλεπούδες κοιτάζουν Τσάμπιονς Λιγκ

Μεγάλο ντέρμπι αναμένεται μεταξύ της Γιουνάιτεντ και της Λέστερ. Οι αλεπούδες δεν θέλουν να επαναλάβουν το περσινό κάζο, όπου έχασαν την τελευταία αγωνιστική την έξοδο τους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα δώσουν τα πάντα για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η Λέστερ δεν μπορεί να υπολογίζει ακόμα στους τραυματίες Τζάσμιν, Έβανς και Μπαρνς. Επίσης θα έχει στο πίσω μέρος του κεφαλιού της τον τελικό κυπέλλου με την Τσέλσι το ερχόμενο Σάββατο. Δύσκολα τα επόμενα ματς για την Λέστερ, όπου θα κριθεί όλη η χρονιά.

Η Γιουνάιτεντ από την άλλη έχει καθαρίσει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και θέλει να διατηρήσει τις ελάχιστες ελπίδες της για τίτλο. Θέλει να έχει την ομάδα σε εγρήγορση ο Σόλσκιερ, διότι σκέφτεται και τον τελικό Γιουρόπα Λιγκ, τον οποίο θα ήθελε φυσικά να κερδίσει. Η Γιουνάιτεντ λογικά δεν θα έχει στη διάθεση της τον Μαγκουάιρ, που χτύπησε στο προηγούμενο ματς.

Πολλά ειδικά στοιχήματα από την Bwin

Η Στοίχημα Εφαρμογή της Bwin προσφέρει για τα ματς της Πρέμιερ Λιγκ πάρα πολλές στοιχηματικές επιλογές. Πάνω από 2000, μεταξύ των οποίων φυσικά και σκόρερ, κόρνερ, κάρτες, αλλά και πολλά άλλα. Φυσικά θα πρέπει κανείς να είναι εγγεγραμμένο μέλος και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.