Ολυμπιακός- ΠΑΟΚ με 0% γκανιότα στην Stoiximan

Πρόβα τελικού κυπέλλου απόψε στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Μπορεί ο σημερινός αγώνας να είναι αδιάφορος, αλλά είναι μια καλή ευκαιρία για τους προπονητές να τεστάρουν τις ομάδες τους ενόψει του τελικού κυπέλλου στις 22 Μαΐου, όπου θα αναμετρηθούν και πάλι.

Μπορεί βαθμολογικά να μην έχει και τόσο ενδιαφέρον, αλλά καμία από τις δυο ομάδες δεν θέλει να χάνει τέτοια ματς, πράγμα που φαίνεται και στην ένταση που υπάρχει στο γήπεδο, κάθε φορά που παίζουν μεταξύ τους. Η Stoiximan App προσφέρει τον σημερινό αγώνα με 0% γκανιότα και πλήθος αγορών, γιατί ξέρει ότι και για τα εγγεγραμμένα μέλη της, αυτό το ματς παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

Olympiakos Paok Stoiximan Gkaniota
© Stoiximan

Με την γκανιότα στο 0% ανεβαίνουν αυτόματα και οι αποδόσεις στο συγκεκριμένο ματς. Βλέπουμε πολύ καλές αποδόσεις τόσο στον άσο όσο και στην ισοπαλία και στο διπλό. Και στις ειδικές αγορές παρατηρούμε ότι οι αποδόσεις είναι αρκετά υψηλές.

Ερωτηματικά οι ενδεκάδες

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τι ενδεκάδες θα κατεβάσουν οι προπονητές στον αγωνιστικό χώρο. Δεν θα θέλουν σίγουρα να ανοίξουν τα χαρτιά τους για τον επερχόμενο τελικό, αλλά και να ρισκάρουν ενδεχόμενο τραυματισμό βασικών παικτών. Ειδικά ο Μαρτίνς έχει δείξει στα προηγούμενα ματς ότι δίνει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες.

Επιστρέφουν Σα, Εμβιλά και Φορτούνης στην αποστολή, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσουν στην ενδεκάδα. Ο Γκαρσία από την άλλη ενδέχεται επίσης να ξεκουράσει βασικούς παίκτες. Πέρα από αυτό δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Σβαμπ και στον τραυματία Ίνγκασον.

Η παράδοση δείχνει καθαρά Ολυμπιακό, καθώς οι ερυθρόλευκοι έχουν κερδίσει τα επτά από τα προηγούμενα ΄έντεκα εντός έδρας ματς εναντίον του ΠΑΟΚ. Στο εντός έδρας ματς στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχε επικρατήσει εύκολα με 3-0.

Πολλές ειδικές αγορές από την Stoiximan

Στην Stoixima App της Stoiximan θα βρεις πάρα πολλές ειδικές αγορές για το συγκεκριμένο ματς. Προϋπόθεση βέβαια είναι να είσαι εγγεγραμμένο μέλος. Έτσι θα μπορείς να απολαύσεις όλες τις προσφορές της εταιρείας, όπως την 0% γκανιότα. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Απολαμβάνουμε σήμερα Ολυμπιακό- ΠΑΟΚ και… ποντάρουμε στην Stoiximan App.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.