0% γκανιότα στο Λειψία- Ντόρτμουντ από την Goalbet

Τελικός κυπέλλου Γερμανίας απόψε, όπου η Λειψία και η Ντόρτμουντ ετοιμάζονται για μια μεγάλη μάχη για το βαρύτιμο τρόπαιο. Η Λειψία διψάει για τον πρώτο της μεγάλο τίτλο, αλλά οι Βεστφαλοί σίγουρα δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος και δείχνουν να διανύουν μια εξαιρετική φόρμα.

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν θα προσπαθήσει να γίνει ο δεύτερος νεαρότερος προπονητής, που θα σηκώσει το κύπελλο Γερμανίας. Η Goalbet εφαρμογή προσφέρει σε αυτό το ματς πάνω από 1000 ειδικά στοιχήματα. Επίσης οι αποδόσεις είναι ανεβασμένες, λόγω της γκανιότας που είναι 0%.

0 Gkaniota Goalbet Leipzig
© Goalbet

Οι δυο ομάδες έχουν βρεθεί φέτος αντιμέτωπες δυο φορές στο πρωτάθλημα, όπου η Ντόρτμουντ νίκησε 3-1 μέσα στη Λειψία και την περασμένη μόλις βδομάδα νίκησε και πάλι 3-2 στην έδρα της. Αν και η Λειψία βρίσκεται πολύ πιο πάνω στην βαθμολογία του πρωταθλήματος, οι κιτρινόμαυροι δείχνουν να έχουν το πάνω χέρι στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Αήττητη Ντόρτμουντ στα τελευταία 6 μεταξύ τους ματς

Βλέποντας κανείς την βαθμολογία στη Γερμανία, θα νόμιζε ότι η Λειψία είναι το ακλόνητο φαβορί. Η αλήθεια είναι πάντως ότι η Ντόρτμουντ διαθέτει περισσότερη εμπειρία σε τέτοια μεγάλα ματς και επιπλέον δεν έχει χάσει στα τελευταία έξι μεταξύ τους ματς. Η Ντόρτμουντ έχει κερδίσει τα πέντε, ενώ έχει υπάρξει και μια ισοπαλία.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν κατακτήσει το κύπελλο τέσσερις φορές, με τον τελευταίο τίτλο να είναι το 2017. Όλα δείχνουν ότι ο κορυφαίος τους επιθετικός Χόλαντ θα είναι έτοιμος για τον τελικό. Αναμένεται να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια ο Μπίρκι, καθώς ο βασικός φέτος Χιτς τραυματίστηκε.

Η Λειψία δεν αντιμετωπίζει κάποια ιδιαίτερη απουσία. Ο Νάγκελσμαν όμως ανακοίνωσε ότι άφησε εκτός αποστολής τον Ανχελίνο, τονίζοντας ότι δεν δέχεται κανένα παράπτωμα από τους παίκτες του. Είναι η τελευταία ευκαιρία του Νάγκελσμαν να σηκώσει κάποιο τίτλο με την Λειψία, διότι μετά το καλοκαίρι θα μετακομίσει στο Μόναχο και την Μπάγερν.

1000+ ειδικά στοιχήματα στην Goalbet

Η εφαρμογή στοιχήματος της Goalbet προσφέρει εκτός από 0% γκανιότα και πάνω από 1000 ειδικά στοιχήματα, ανάμεσα τους και ασιατικά χάντικαπ, τα οποία είναι τελευταία πολύ δημοφιλή στους Έλληνες παίκτες. Φυσικά θα πρέπει κανείς να είναι εγγεγραμμένο μέλος της εταιρείας και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.