Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός με πολλές στοιχηματικές επιλογές στην Winmasters

Το κλασικό ελληνικό ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού μπορεί να μην έχει απόψε βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά δεν παύει να είναι πάντα ένας αγώνας, όπου θα υπάρχει πολύ ένταση και πάθος. Είναι η τελευταία αγωνιστική για το φετινό πρωτάθλημα και οι ομάδες θέλουν να τελειώσουν τη σαιζόν με κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός είναι ήδη πρωταθλητής και ετοιμάζεται για τον τελικό κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να κοντράρει τον αιώνιο αντίπαλο και ας έχει μείνει εκτός Ευρώπης για την επόμενη χρονιά. Η εφαρμογή Winmasters προσφέρει για το σημερινό ντέρμπι πλήθος στοιχηματικών επιλογών και ανεβασμένες αποδόσεις.

Pao Olympiakos Winmasters
© Winmasters

Ο Παναθηναϊκός στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ήταν η πρώτη ομάδα που κατάφερε να κερδίσει τον Ολυμπιακό και αυτό μας δείχνει ότι η απόδοση του 5.00 στον άσο είναι πάρα πολύ ελκυστική. Επίσης οι ομάδες όταν παίζουν μεταξύ τους σκοράρουν σχεδόν πάντα, με μόλις έναν αγώνα να έχει λήξει 0-0 στα στις τελευταίες 27 αναμετρήσεις.

Με πολλές αλλαγές και οι δυο ομάδες

Στο παιχνίδι αναμένονται ανατροπές, καθώς και οι δυο ομάδες θα παραταχθούν με πολλές αλλαγές στην αρχική τους σύνθεση. Ο Ολυμπιακός θα θέλει να ξεκουράσει κάποιους παίκτες, για να τους έχει φρέσκους στον τελικό κυπέλλου και για να μην ρισκάρει κάποιον τραυματισμό.

Ο ΠΑΟ, ο οποίος απέλυσε τον προπονητή Μπόλονι δείχνει ακόμα να ψάχνει τα πατήματα του και η πορεία του στα πλέι οφ κρίνεται ως μεγάλη αποτυχία. Θα λείψουν στο τελευταίο ματς της χρονιάς οι βασικοί Διούδης, Χατζηγιοβάνης και Νιας, οι οποίοι τραυματίστηκαν, ενώ εκτός παραμένει ακόμα και ο Σένκενφελντ.

Και οι δυο ομάδες παρουσιάζουν μια τάση στα τελευταία ματς για Under 2,5. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από 4 Under 2,5 στα τελευταία 5 ματς, ενώ ο Ολυμπιακός έχει 9 Under 2,5 στα τελευτάια 12 ματς. Το σίγουρο είναι ότι καμία ομάδα δεν πρόκειται να χαρίσει την νίκη στον αντίπαλο και ας είναι το ματς αδιάφορο.

Πολλά ειδικά στοιχήματα στην Winmasters

H Winmasters προσφέρει στην Στοίχημα Εφαρμογή της πολλά ειδικά στοιχήματα για τα εγγεγραμμένα μέλη της. Φυσικά ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Μπορεί κανείς να στοιχηματίσει σε ασιατικά χάντικαπ, σε κόρνερ, αλλά επίσης και σε σκόρερ. Εδώ παίκτες όπως ο Μακέντα του ΠΑΟ (10 γκολ φέτος) έχουν πολύ καλές αποδόσεις. Ντέρμπι λοιπόν… με πλήθος επιλογών από την Winmasters.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.