Betradio από την Novibet- Διαδικτυακό ραδιόφωνο για στοίχημα

Η Novibet είναι πρωτοπόρος για άλλη μια φορά στον χώρο του διαδικτυακού στοιχήματος και μας παρουσιάζει το νέο online ραδιόφωνο, όπου κάθε εγγεγραμμένο μέλος της έχει τη δυνατότητα να ενημερώνεται για τα πάντα γύρω από το Στοίχημα.

Η νέα αυτή επιλογή είναι μόνο για τους εγγεγραμμένους χρήστες και είναι διαθέσιμη φυσικά και στην Novibet εφαρμογή. Ο κάθε παίκτης θα μπορεί να ενημερώνεται για πολλά θέματα γύρω από το διαδικτυακό στοίχημα, καθώς θα υπάρχουν αρκετές εκπομπές με πλούσια θεματολογία και όλα γύρω από το αγαπημένο μας Στοίχημα,

Betradio Novibet
© Novibet

Στο ραδιόφωνο θα συμμετέχουν άνθρωποι του χώρου, οι οποίοι θα επιμελούνται εκπομπές με θέμα το στοίχημα, όπου θα ακούμε προτάσεις στοιχήματος, αναλύσεις αγώνων, αλλά και πολύ μουσική.  Φυσικά θα υπάρχουν εκπομπές με μεγάλη γκάμα στη θεματολογία και έτσι δεν θα υπάρχει η περίπτωση οι παίκτες να βαρεθούν στο άκουσμα των εκπομπών.

Πλούσια θεματολογία στο ραδιόφωνο της Novibet

Τα θέματα των εκπομπών του ραδιοφώνου της Novibet είναι πολλά και θα ανεβάσουν σίγουρα το ενδιαφέρον των παικτών μελών της. Στο διαδικτυακό αυτό ραδιόφωνο θα γίνονται αναλύσεις παιχνιδιών, θα γίνονται συζητήσεις για στατιστικά και κυρίως θα ακούμε στοιχηματικές προτάσεις και πριν από τους αγώνες, αλλά και κατά την διάρκεια των αγώνων.

Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα για τα εγγεγραμμένα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας να ακούνε ζωντανά περιγραφές αγώνων, ώστε να μπορούν πιο εύκολα να ποντάρουν στο επόμενο live στοίχημα. Εκτός από πολύ στοίχημα, περιγραφές αγώνων και προτάσεις από ειδικούς, θα υπάρχει και πολύ μουσική.

Όλα αυτά έρχεται να συμπληρώσει και το Live Chat, όπου τα μέλη της Novibet μπορούν να ανταλάσσουν απόψεις με τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς της στοιχηματικής εταιρείας. Μέσα από τον διάλογο οι παίκτες θα μπορούν να ενημερώνονται για όλα τα θέματα γύρω από το Στοίχημα, αλλά και την Stoixima App, η οποία φυσικά αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο της Novibet.

Συντονιστείτε λοιπόν στο Betradio της Novibet και ετοιμαστείτε να ζήσετε νέες εμπειρίες στον χώρο του στοιχήματος. Το μόνο που σας μένει είναι να κάνετε την εγγραφή και να ακούσετε… Betradio.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.