Πρέμιερ Λιγκ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις από την Sportingbet

Η Πρέμιερ Λιγκ μπαίνει σήμερα στην προτελευταία αγωνιστική και αναμένεται να κριθούν πολλά για τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Οι θέσεις του υποβιβασμού μπορεί να έχουν κλειδώσει προ πολλού, με Φούλαμ, Γουέστ Μπρομ και Σέφιλντ να έχουν πέσει κατηγορία, αλλά οι μάχη για τις θέσεις της Ευρώπης έχουν πάρει φωτιά.

Η Sportingbet εφαρμογή προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της ακόμα καλύτερες αποδόσεις και πάρα πολλές αγορές στο κορυφαίο αγγλικό πρωτάθλημα. Έτσι οι παίκτες που παίζουν στην συγκεκριμένη εταιρεία έχουν την δυνατότητα όχι μόνο να ποντάρουν στα παιχνίδια της επιλογής τους, αλλά και να έχουν ένα σημαντικό κέρδος σε περίπτωση νίκης.

Premier League Sportingbet
© Sportingbet

Σήμερα στην Πρέμιερ Λιγκ έχουμε τέσσερις αγώνες, με τα φώτα να πέφτουν φυσικά στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, το οποίο είναι Τσέλσι εναντίον Λέστερ. Οι αλεπούδες κατάφεραν πριν λίγες μέρες να κερδίσουν τους μπλε στον τελικό κυπέλλου και να πανηγυρίσουν τον πρώτο τους τίτλο στην ιστορία τους στον συγκεκριμένο θεσμό.

Όλα τα φώτα στο Λονδίνο

Φυσικά και πρόκειται για ένα ματς τύπου νοκ-άουτ, στο οποίο ο ηττημένος θα δει την σχεδόν σίγουρη έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ να χάνεται. Αναμένονται μεγάλες συγκινήσεις και τρομερές ανατροπές, καθώς και οι δυο ομάδες έχουν δείξει φέτος ότι είναι ικανές για τα πάντα.

Η Λίβερπουλ, η οποία παίζει αύριο, θα περιμένει με ανυπομονησία το στραβοπάτημα μιας εκ των δυο ομάδων, ώστε να ολοκληρώσει την μεγάλη ανατροπή και να καταφέρει στο νήμα να πάρει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σαιζόν.

Στα υπόλοιπα ματς η Σίτι παίζει μέσα στο γήπεδο της Μπράιτον και ο Γκουαρντιόλα βλέπει πλέον κάθε ματς ως ευκαιρία για δοκιμές ενόψει του μεγάλου τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, που θα διεξαχθεί στο Πόρτο στις 29 Μαΐου. Στα άλλα δυο ματς η Γιουνάιτεντ θέλει να κερδίσει την πεσμένη Φούλαμ, ώστε να εξασφαλίσει και μαθηματικά την δεύτερη θέση, ενώ η Σαουθάμπτον υποδέχεται την Λιντς.

Πολλές αγορές και υψηλές αποδόσεις από την Sportingbet

Στην εφαρμογή στοιχήματος της Sportingbet συναντάμε ανεβασμένες αποδόσεις για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, αλλά και πάρα πολλές αγορές. Οι παίκτες που επιλέξουν να παίξουν στην Σπορτινγκβετ θα έχουν πιθανότητες για αυξημένα κέρδη λόγω των ακόμα καλύτερων αποδόσεων. Απολαμβάνουμε Πρέμιερ Λιγκ… και ποντάρουμε με τις ακόμα υψηλότερες αποδόσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.