Τελικός κυπέλλου Ιταλίας με 0% γκανιότα στην Stoiximan

Τελικός κυπέλλου Ιταλίας απόψε το βράδυ με την Αταλάντα να αντιμετωπίζει την Γιουβέντους. Η Αταλάντα, η οποία είχε ηττηθεί στον τελικό κυπέλλου πριν δυο χρόνια από την Λάτσιο με 2-0 θέλει επιτέλους να σηκώσει στον αέρα το πολύτιμο τρόπαιο.

Στην εφαρμογή Stoiximan, τα εγγεγραμμένα μέλη μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τον αγώνα και να ποντάρουν σε πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα. Επίσης εάν κάποιος ποντάρει σε τελικό αποτέλεσμα πριν την έναρξη του αγώνα, προσφέρεται 0% γκανιότα με ανεβασμένες αποδόσεις.

Atalanta Juventus Stoiximan
© Stoiximan

Η Αταλάντα φέτος δείχνει να έχει ένα πολύ καλό σύνολο, έχει εξασφαλίσει την έξοδο της στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ και είναι για απόψε το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Ποιος θα περίμενε τα τελευταία χρόνια ότι η Γιουβέντους θα ήταν σε τελικό κυπέλλου Ιταλίας αουτσάιντερ;

Σκοράρουν και οι δυο ομάδες

Και οι δυο ομάδες είναι ικανές για γκολ, γεγονός που μας κάνει να περιμένουμε σήμερα έναν αγώνα όπου θα σημειωθούν τέρματα. Στα τέσσερα από τα προηγούμενα πέντε μεταξύ τους ματς σκόραραν και οι δυο ομάδες. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι τέσσερα από τα προηγούμενα επτά μεταξύ τους ματς έληξαν ισόπαλα.

Ο Γκασπερίνι έχει μεταμορφώσει την Αταλάντα σε υπολογίσιμη δύναμη σε Ιταλία και Ευρώπη και σήμερα δεν θα έχει κάποια σημαντική απουσία της τελευταίας στιγμής. Είναι αποφασισμένος να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο και να καταφέρει επιτέλους να σηκώσει ένα τρόπαιο με την ομάδα, την οποία ο ίδιος δημιούργησε βήμα βήμα τα τελευταία χρόνια.

Από την άλλη πλευρά βεβαίως, ποτέ κανείς δεν μπορεί να ξεγράφει την “Μεγάλη Κυρία” από έναν τελικό. Η Γιουβέντους έχει παίκτες με εμπειρία και παραστάσεις από τέτοια ματς και σίγουρα θα μπει στο γήπεδο για να βάλει άλλο ένα τρόπαιο στην ήδη μεγάλη τροπαιοθήκη της. Έχασε την τελευταία χρονιά στον τελικό από την Νάπολι και δεν θέλει να χάσει για δεύτερη σερί χρονιά.

Live Streaming στην Stoiximan

Τα εγγεγραμμένα μέλη της Στοίχημα Εφαρμογής της Stoiximan, θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά τον αγώνα και να ποντάρουν live σε πλήθος ειδικών στοιχημάτων. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.  Απολαμβάνουμε τελικό κυπέλλου Ιταλίας στην Stoiximan… και ποντάρουμε.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.