Δεύτερος ημιτελικός Eurovision 2021 με Live Betting στην Stoiximan

Δεύτερος ημιτελικός της Eurovision 2021 απόψε και η Ελλάδα θέλει να ακολουθήσει την Κύπρο και την Έλενα Τσαγκρινού στον τελικό. Ο διαγωνισμός φέτος πραγματοποιείται στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Η διοργάνωση τραγουδιού δεν έλαβε χώρα την περασμένη χρονιά λόγω της πανδημίας, αλλά φέτος οι Ολλανδοί έχουν την ευκαιρία να φιλοξενήσουν  τις υπόλοιπες χώρες.

Η Stoiximan App φυσικά δεν θα μπορούσε να μην συμπεριλάβει στην πλατφόρμα της τον μουσικό διαγωνισμό και προσφέρει πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα, αλλά και Live Betting. Οι αποδόσεις είναι πάρα πολύ καλές, ενώ τα εγγεγραμμένα μέλη έχουν την δυνατότητα να παίξουν και πολλούς συνδυασμούς.

Eurovision 2021 Stoiximan Quotes
© Stoiximan

Οι παραπάνω δέκα χώρες παρουσιάζονται ως τα φαβορί του διαγωνισμού και παρατηρείται μεγάλη απόκλιση. Τα τρία μεγάλα φαβορί είναι η Ιταλία, η Μάλτα και η Γαλλία, με τις αποδόσεις να μπορούν να αλλάζουν συνέχεια. Οι παραπάνω αποδόσεις είναι σημερινές, αλλά μέχρι το βράδυ μπορούν να αλλάξουν.

Η Στεφανία φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση

Η ελληνική συμμετοχή με την Στεφανία και το τραγούδι της “Last Dance” παρουσιάζεται ως φαβορί για πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, ενώ έχει μια πάρα πολύ καλή απόδοση, αυτή τη στιγμή στο 3.30, ώστε να τερματίσει πρώτη ανάμεσα στις Βαλκανικές χώρες.

Στην Stoiximan υπάρχουν για όλες τις χώρες πάρα πολλές επιλογές πονταρισμάτων. Οι παίκτες μπορούν να ποντάρουν εκτός από νικητή διοργάνωσης και σε άλλα σημεία, όπως π.χ. τελική κατάταξη, νικητή επιτροπών, νικητή από τις ψήφους του κοινού, νικητή ανάμεσα σε δυο χώρες ή ακόμα και τους τελικούς βαθμούς που θα έχει στο τέλος κάθε χώρα.

Επίσης προσφέρονται και συνδυασμοί χωρών, όπως η πολύ καλή περίπτωση το να βρεθεί τόσο η Ελλάδα, όσο και η Κύπρος στην τελική δεκάδα. Αυτός ο συνδυασμός έχει απόδοση 2.15, αλλά αναμένεται να αλλάξει μετά την σημερινή παρουσία της Ελλάδας.

Live Betting στην Stoiximan

H Στοίχημα Εφαρμογή της Stoiximan προσφέρει ακόμα και στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2021 Live Betting. Τα εγγεγραμμένα μέλη έχουν την δυνατότητα να ποντάρουν ζωντανά τα στοιχήματα τους και αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα, καθώς μπορούν να δούνε πρώτα την εμφάνιση της κάθε χώρας, πριν αποφασίσουν να παίξουν το στοίχημα. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.