Τελικός κυπέλλου Ελλάδας με 0% γκανιότα στην Betshop

Απόψε το βράδυ ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΟΚ στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κατακτήσουν άλλο ένα νταμπλ στην ιστορία τους, με τον ΠΑΟΚ να προσπαθήσει να ανακόψει αυτή την προσπάθεια.

Η Betshop εφαρμογή προσφέρει αυτό το ματς με 0% γκανιότα και πλήθος στοιχημάτων. Όλοι οι Έλληνες παίκτες θα έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, καθώς αναμένεται ένας σπουδαίος τελικός με τις ομάδες που τερμάτισαν στις δυο πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος.

Telikos Kypellou Betshop
© Betshop

Ο Ολυμπιακός έπειτα από την τρομερή σαιζόν που έχει κάνει φέτος, θεωρείται το απόλυτο φαβορί και αυτό φαίνεται και στις ενισχυμένες αποδόσεις της Μπετσοπ. Η κατάκτηση της “κούπας” από τους ερυθρόλευκους έχει απόδοση 1.89, ενώ μια κατάκτηση από τον Δικέφαλο του Βορρά έχει απόδοση 2.59.

Σκληρές άμυνες και απουσία Ίνγκασον

Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ δείχνουν να έχουν πάρα πολύ καλή αμυντική λειτουργία στα προηγούμενα ματς και δεν χαρίζουν σε κανένα αντίπαλο εύκολο γκολ. Τα έξι από τα προηγούμενα οκτώ ματς του Ολυμπιακού είχαν κάτω από 2,5 γκολ. Η μοναδική σοβαρή απουσία του Μαρτίνς θα είναι ο Μπα, αλλά η επιστροφή του Παπασταθόπουλου σίγουρα θα προσφέρει μια επιπλέον σιγουριά στην άμυνα.

Ο Γκαρσία από την άλλη πλευρά θα έχει μια πολύ σοβαρή απουσία στην άμυνα. Ο Ίνγκασον, ο κατά πολλούς καλύτερος αμυντικός του ΠΑΟΚ, υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο γόνατο και θα απουσιάσει στον τελικό. Πάντως ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά δεν θα αλλάξει το σύστημα με τους τρεις αμυντικούς και λογικά θα ξεκινήσει με Κρέσπο, Βαρέλα και Βιεϊρίνια στα στόπερ.

Στα μεταξύ τους ματς στην κανονική διάρκεια και στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, οι ερυθρόλευκοι μετρούν δυο νίκες έναντι μιας νίκης του ΠΑΟΚ, ενώ υπήρξε και μια ισοπαλία. Στα προηγούμενα εφτά μεταξύ τους ματς τα έξι έληξαν No Goal.

Πλήθος ειδικών στοιχημάτων από την Betshop

Η Stoixima App της Betshop προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη της πλούσιες προσφορές στον συγκεκριμένο αγώνα. Εκτός από 0% γκανιότα και ανεβασμένες αποδόσεις, οι παίκτες έχουν την δυνατότητα να ποντάρουν σε σκόρερ, κάρτες, κόρνερ, αλλά και πολλά άλλα.

Μπορούμε να πούμε ότι όλες οι επιθυμίες θα καλυφτούν από την εταιρεία και δεν θα μείνει κανείς παραπονεμένος. Ισχύουν φυσικά όροι και προϋποθέσεις. Σήμερα απολαμβάνουμε τελικό κυπέλλου Ελλάδας και ποντάρουμε στην Betshop.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.