Αταλάντα- Μίλαν με Offer Zone στην PameStoixima

Απόψε το βράδυ έχουμε την τελευταία αγωνιστική στην Σέριε Α και οι Ιταλοί έχουν στραμμένα τα βλέμματα τους στο Μπέργκαμο, όπου το αποτέλεσμα μεταξύ Ατάλαντα και Μίλαν θα κρίνει τα ευρωπαϊκά εισιτήρια του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι “ροσονέρι” θέλουν πάση θυσία την νίκη, για να μην κινδυνεύσουν να μείνουν εκτός Τσάμπιονς Λιγκ για άλλη μια χρονιά.

Η εφαρμογή PameStoixima βλέπει την σπουδαιότητα του ματς και το χαρακτηρίζει “Ματς της Ημέρας”. Ως τέτοιο φυσικά βρίσκεται στην Offer Zone της εταιρείας και μπορούμε να βρούμε πλήθος προσφορών και αγορών.

Atalanta Milan PameStoixima
© PameStoixima

Ο συγκεκριμένος αγώνας προσφέρεται με 0% γκανιότα, εάν ποντάρει κάποιος σε νικητή ή ισοπαλία πριν την έναρξη του αγώνα. Επίσης εάν ποντάρει κάποιος σε πρώτο σκόρερ και το τελικό σκορ είναι 0-0, θα υπάρξει Money Back, δηλαδή ο παίκτης θα πάρει τα χρήματα του πίσω.

Όλα ή τίποτα για την Μίλαν

Για την Μίλαν το αποψινό παιχνίδι είναι ο αγώνας της χρονιάς, ένας αγώνας που θα κρίνει και τον σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη χρονιά. Αν και ήταν πρωταθλήτρια χειμώνα, βρίσκεται αντιμέτωπη την τελευταία αγωνιστική με τον κίνδυνο να μείνει έξω από το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σαιζόν.

Στο προηγούμενο ματς με την Κάλιαρι δεν μπόρεσε να σκοράρει και να πάρει την νίκη που θα της εξασφάλιζε μια θέση για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Η ομάδα του Πιόλι είναι όμως πολύ καλύτερη φέτος στα εκτός έδρας ματς και θα κατέβει σήμερα να τα δώσει όλα εναντίον μιας ομάδας που είναι βαθμολογικά αδιάφορη και προέρχεται και από ήττα σε τελικό κυπέλλου.

Εκτός του Ιμπραϊμοβιτς δεν θα έχει άλλες σημαντικές απουσίες η Μίλαν. Η Ατάλαντα ανακοίνωσε ότι παρά την ήττα της στον τελικό κυπέλλου και παρά το ότι είναι βαθμολογικά αδιάφορη θα κατέβει να παίξει για την νίκη και για να εξασφαλίσει την δεύτερη θέση. Αναμένεται παιχνίδι με πολλά γκολ και ανατροπές, καθώς στα τέσσερα από τα προηγούμενα πέντε μεταξύ τους ματς επιτεύχθηκαν περισσότερα από 2,5 γκολ.

Ματς της ημέρας με πολλές προσφορές στην PameStoixima

Η εφαρμογή στοιχήματος της PameStoixima προσφέρει τον συγκεκριμένο αγώνα ως “Ματς της Ημέρας”. Ανεβασμένες αποδόσεις, πλήθος ειδικών στοιχημάτων και πολλές προσφορές όπως 0% γκανιότα και Money Back προσφέρονται στα εγγεγραμμένα μέλη της εταιρείας. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.