NBA Playoffs με Build a Bet στην Bwin

Τα Playoffs του NBA έχουν ξεκινήσει και ήδη από τα πρώτα ματς καταλαβαίνει κανείς, ότι όλες οι ομάδες είναι έτοιμες για την υπέρβαση. Αναμένονται πολλές ανατροπές και συγκινήσεις και αυτό φαίνεται και από τα πρώτα ματς, όπου οι περισσότεροι αγώνες κρίνονται κυριολεκτικά στο νήμα.

Η Bwin App δίνει την δυνατότητα στους παίκτες που είναι εγγεγραμμένα μέλη να φτιάξουν το δικό τους στοίχημα με το ανανεωμένο Build a Bet. Πόνταρε σε ένα ματς περισσότερα στοιχήματα, όπως νικητή αγώνα, πόσους πόντους θα σκοράρει ένας παίκτης, αλλά και πολλά άλλα.

NBA Build Bet Bwin
© Bwin

Μετά τα μεσάνυχτα θα έχουμε τρία μεγάλα ματς, όπου το κάθε αποτέλεσμα μπορεί να κρίνει σημαντικά την συνέχεια και την έκβαση στις σειρές αυτές. Μπρούκλιν Νετς- Μπόστον Σέλτικς, Φίνιξ Σανς- Λος Άντζελες Λέικερς και Λος Άντζελες Κλίπερς- Ντάλας Μάβερικς τα ματς ξημερώματα Τετάρτης.

Δύσκολο ξεκίνημα για τις ομάδες από Λος Άντζελες

Η σειρά των Playoffs δεν ξεκίνησε καλά για τις ομάδες από το Λος Άντζελες, καθώς και οι δυο ομάδες ηττήθηκαν στις πρεμιέρες τους. Οι Κλίπερς μπορούμε να πούμε ότι είχαν ένα ακόμα πιο άσχημο ξεκίνημα, καθώς είδαμε την έδρα της να “σπάει” από το πρώτο κιόλας ματς και η νίκη πλέον φαντάζει μονόδρομος, καθώς σε περίπτωση δεύτερης ήττας θα έχει ένα πολύ δύσκολο έργο στη συνέχεια.

Οι πρωταθλητές Λέικερς από την άλλη, μπορεί να μην είδανε την έδρα τους να “σπάει”, αλλά σίγουρα δεν θέλουν να ξεκινήσει η σειρά με ένα 0-2. Οι σταρ της ομάδας προέρχονται από τραυματισμό και στα τελευταία παιχνίδια δεν εμπνέουν σταθερότητα. Μπορεί να έχουν ακόμα τον ρόλο του φαβορί, αλλά οι Σανς σίγουρα θα είναι ένα μεγάλο εμπόδιο.

Ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου φέτος είναι οι Μπρούκλιν Νετς, οι οποίοι επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί κερδίζοντας τους “Κέλτες”. Σε τρομερή κατάσταση δείχνουν να είναι Ντουράντ και Ίρβινγκ. Οι Σέλτικς θα πρέπει να βελτιωθούν πολύ, εάν θέλουν να δυσκολέψουν την ομάδα του Μπρούκλιν.

Σέλτικς- Νετς σε ζωντανή μετάδοση στην Bwin

Η Στοίχημα Εφαρμογή της Bwin εκτός από την δυνατότητα του Build a Bet, θα μεταδώσει επίσης live τον αγώνα των Σέλτικς εναντίον των Νετς. Έτσι έχουμε ακόμα έναν λόγο να ξενυχτίσουμε, απολαμβάνοντας αστέρια όπως ο Ντουράντ και ποντάροντας με ευελιξία και Build a Bet στην Bwin.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.