Τελικός Europa League με πολλές αγορές* στην Bet365

Απόψε έχουμε τον πρώτο μεγάλο ευρωπαϊκό τελικό στο ποδόσφαιρο. Η Βιγιαρεάλ θα αντιμετωπίσει στο Γκντανσκ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αναμένεται ένα μεγάλο ματς, καθώς και οι δυο ομάδες έχουν μεγάλο κίνητρο για αυτή την ευρωπαϊκή κούπα.

Σε αυτό το μεγάλο ματς δεν θα μπορούσε να λείπει η Βet365 App με προσφορές και πολλά ειδικά στοιχήματα. Μπορεί οι κόκκινοι διάβολοι να μοιάζουν το απόλυτο φαβορί του τελικού, όμως μια καλύτερη ματιά στα στατιστικά δείχνει ότι το ματς σίγουρα δεν θα είναι εύκολο για τους Άγγλους.

Villareal United Europa League
© Bet365

Οι Άγγλοι είναι το απόλυτο φαβορί και αυτό φαίνεται και σε όλες τις αποδόσεις, οι οποίες είναι πολύ ανεβασμένες στην Bet365. H κατάκτηση του τροπαίου από την Γιουνάιτεντ έχει απόδοση 1.40, ενώ από την Βιγιαρεάλ έχει 3.00.

Με την εμπειρία του Έμερι

Το μεγάλο όπλο σήμερα της Βιγιαρεάλ δεν είναι άλλο από τον προπονητή της. Ο Ουνάι Έμερι βρίσκεται σήμερα στον πέμπτο του τελικό στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Έχει κατακτήσει το τρόπαιο ήδη τρεις φορές και έχει σκοπό να σηκώσει την κούπα για τέταρτη φορά στην καριέρα του.

Επίσης η Βιγιαρεάλ δεν είναι ομάδα που θα πρέπει να φοβάται την ομάδα από το Μάντσεστερ. Την έχουν αντιμετωπίσει στο παρελθόν τέσσερις φορές, όλες σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ και δεν έχουν χάσει ποτέ. Δεν αντιμετωπίζει σοβαρές απουσίες, αλλά αμφίβολοι παραμένουν οι Τσουκβουέζε και Φόιτ.

Από την άλλη πλευρά ο Σόλσκιερ, δεν έχει κατακτήσει ποτέ αυτό το τρόπαιο, ούτε ως παίκτης, αλλά ούτε ως προπονητής. Θέλει να γεμίσει την τροπαιοθήκη του και η ομάδα του φαίνεται να βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα. Έχει ήδη εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου, σε αντίθεση με τους Ισπανούς. Σίγουρα θα απουσιάσουν οι Μαρσιάλ και Τζόουνς, ενώ και ο Μαγκουάιρ δύσκολα θα παίξει, αν και θα βρίσκεται στην αποστολή.

Bet365 με πλούσια ειδικά στοιχήματα

Η Στοίχημα Εφαρμογή της Bet365 προσφέρει για αυτό το ματς στα εγγεγραμμένα μέλη της πολλά ειδικά στοιχήματα. Οι παίκτες μπορούν να ποντάρουν σε κατάκτηση, σκόρερ, κάρτες, αλλά και να φτιάξουν το στοίχημα τους όπως αυτοί θέλουν. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Είμαστε έτοιμοι λοιπόν για τον τελικό Europa League και το στοίχημα στην Bet365.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε υπεύθυνα

Διαφήμιση

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.