Final Four Euroleague με πλούσιες αγορές στην Interwetten

Στην Κολωνία απόψε ξεκινάει το Final Four της Ευρωλίγκα και τέσσερις ομάδες θα δώσουν μάχη για το πιο πολύτιμο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην Ευρώπη. Αναμένονται μεγάλες μάχες, καθώς όλες οι ομάδες έχουν δείξει ότι είναι ικανές για υπέρβαση.

Σε ένα τέτοιο Final Four οι παίκτες του στοιχήματος θέλουν φυσικά να έχουν πολλές επιλογές και μεγάλη ευελιξία στα πονταρίσματα τους. Αυτό ακριβώς προσφέρει η εφαρμογή Interwetten στα εγγεγραμμένα μέλη της.

Final Four Euroleague Interwetten
© Interwetten

Στις 19:00 η ώρα ξεκινάει το πρώτο ματς μεταξύ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Εφές Ανατολού, ενώ λίγο αργότερα στις 22:00 ξεκινάει ο αγώνας Μπαρτσελόνα εναντίον Ολίμπια Μιλάνο. Και τα δυο ματς έχουν φαβορί, όμως αναμένονται κλειστά ματς και τα αουτσάιντερ σίγουρα δεν θα αποδεχτούν εύκολα μια ήττα.

Ανατολού και Μπαρτσελόνα τα φαβορί

Στο πρώτο ματς τον πρώτο λόγο έχει η Εφές Ανατολού, η οποία φέτος δείχνει να έχει ένα απίστευτο σύνολο, το οποίο είναι έτοιμο ακόμα και για την κούπα. Κανένας φυσικά δεν μπορεί να θεωρήσει αμελητέα ποσότητα τους Ρώσους, οι οποίοι είναι παραδοσιακή ευρωπαϊκή δύναμη. Φέτος όμως η τουρκική ομάδα ξεκινάει ως φαβορί.

Στο βραδινό ματς το ξεκάθαρο φαβορί είναι οι “Μπλαουγκράνα”, οι οποίοι θα θεωρήσουν έναν ενδεχόμενο αποκλεισμό ως τεράστια αποτυχία. Δυσκολεύτηκε με την Ζενίτ στα πλέι οφ, όμως στο τέλος έδειξε την κλάση της και πέρασε τελικά στο Final Four της Κολωνίας.

Η ομάδα του Μιλάνου δυσκολεύτηκε επίσης πάρα πολύ με την Μπάγερν, η οποία ήθελε να βρεθεί πρώτη φορά στην ιστορία της στο Final Four της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, όμως στο τέλος μίλησαν οι Ιταλοί. Η ομάδα του Μιλάνου διαθέτει φυσικά αρκετή εμπειρία και έχει στο ρόστερ της μονάδες με εμπειρία από μεγάλα ματς.

Πολλές στοιχηματικές επιλογές από την Interwetten

Η Στοίχημα Εφαρμογή της Interwetten προσφέρει για το Euroleague Final Four πάρα πολλές επιλογές και πλούσια ειδικά στοιχήματα. Οι Έλληνες παίκτες που είναι εγγεγραμμένα μέλη της εταιρείας έχουν την δυνατότητα να παίξουν όλα τα βασικά στοιχήματα, καθώς και πολλά ειδικά ομάδων και παικτών. Ισχύουν φυσικά όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.