Τελικός Τσάμπιονς Λιγκ με πολλές επιλογές στην Winmasters

Η μεγάλη ώρα έφτασε. Απόψε το βράδυ όλος ο κόσμος θα γνωρίζει ποια ομάδα θα αναδειχτεί για φέτος η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Στο Ντραγκάο, Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι διασταυρώνουν τα ξίφη τους, με τον νικητή να έχει το δικαίωμα να σηκώσει στον αέρα την κούπα με τα μεγάλα αυτιά.

Αυτό το παιχνίδι φυσικά δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο από τους λάτρεις του στοιχήματος. Μια από τις πλέον καλύτερες επιλογές για το ποντάρισμα στον αποψινό τελικό αποτελεί η εφαρμογή Winmasters.

Telikos Champions League Winmasters
© Winmasters

Η συγκεκριμένη εταιρεία δίνει απόψε φαβορί την ομάδα του Μάντσεστερ. Οι αποδόσεις είναι πολύ καλές, καθώς η νίκη της Σίτι έχει απόδοση 2.00, ενώ η νίκη της Τσέλσι 4.50. Για τους λάτρεις της ισοπαλίας, η απόδοση του Χ είναι λίγο πριν την έναρξη του ματς στο 3.40.

Πεπ εναντίον Τούχελ

Πολλά θα είναι τα βλέμματα, τα οποία θα είναι στραμμένα στον πάγκο των δυο ομάδων. Και οι δυο ομάδες έχουν στους πάγκους προπονητές, οι οποίοι είναι λάτρεις της τακτικής και των συστημάτων. Μυθικό εκείνο το απόγευμα, που σε ένα εστιατόριο που είχαν βρεθεί οι δυο τους, ο Πεπ εξηγούσε στον Τούχελ συστήματα με την βοήθεια από τα αλατοπίπερα που βρισκόταν στο τραπέζι.

Φέτος έχουν αναμετρηθεί μεταξύ τους ήδη τρεις φορές. Στο πρωτάθλημα η Σίτι κέρδισε μέσα στο Λονδίνο με 3-1, ενώ στο Μάντσεστερ η Τσέλσι κέρδισε με 2-1. Στο κύπελλο Αγγλίας ο Τούχελ κατάφερε να αποκλείσει την Σίτι με το σκορ 1-0.

Και οι δυο ομάδες δεν θα έχουν σημαντικές απουσίες και οι προπονητές θα μπορέσουν να έχουν όλα τα όπλα στη διάθεση τους. Μόνο ο Γκιντογκάν τραυματίστηκε ελαφρά στην προπόνηση, όμως υπάρχει αισιοδοξία ότι για τον τελικό θα είναι έτοιμος.

Δημιούργησε το Στοίχημα σου στην Winmasters

Η Stoixima App της Winmasters προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για τον συγκεκριμένο τελικό, όπως ασιατικά χάντικαπ κατοχής μπάλας, μέθοδος νίκης, συνολικά γκολ πρώτου και δεύτερου ημιχρόνου, αλλά και πολλά άλλα. Τα εγγεγραμμένα μέλη μπορούν να φτιάξουν ακόμα και το στοίχημα της επιλογής τους. Ισχύουν φυσικά όροι και προϋποθέσεις.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.