Promofever στην Betshop με τρομερές προσφορές

Την ώρα που όλοι οι λάτρεις του διαδικτυακού αθλητικού στοιχήματος ασχολούνται με την έναρξη του μεγάλου τουρνουά Euro 2021, η Betshop κάνει το μεγάλο βήμα και παρουσιάζει στα εγγεγραμμένα μέλη της ένα νέο πακέτο προσφορών.

Το Promofever ήρθε για να μείνει και υπόσχεται πολλές και καθημερινές προσφορές, οι οποίες θα είναι φυσικά διαθέσιμες και στην Betshop App. Όλοι οι παίκτες που θα παίζουν στην πλατφόρμα της συγκεκριμένης εταιρείας, θα έχουν την δυνατότητα να βρουν επιπλέον καθημερινές προσφορές.

Promofever Betshop
© Betshop

Το Promofever καλύπτει τόσο το παιχνίδι του στοιχήματος όσο και το διαδικτυακό καζίνο. Θα υπάρχουν περισσότερες προσφορές από ποτέ και ο παίκτης θα έχει περισσότερο ευελιξία στο παιχνίδι του.

Στοιχηματικά boosts και πολλά άλλα

Το Promofever θα το βρούνε τα εγγεγραμμένα μέλη της Betshop και σε μεγάλα τουρνουά, όπως αυτά του ποδοσφαίρου που βρίσκονται φέτος προ των πυλών, αλλά και σε μικρότερα αθλητικά και μη γεγονότα.

Επίσης θα υπάρχουν πολλές προσφορές όσων αφορά τις αποδόσεις στους αθλητικούς αγώνες. Παίκτες που κυνηγούν ευκαιρίες στις αποδόσεις, θα λατρέψουν τα στοιχηματικά boosts, τα οποία θα προσφέρονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Όλα αυτά φυσικά προσθέτουν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο παιχνίδι και προσφέρουν στον παίκτη μεγαλύτερη δράση, αλλά και επιλογές για τα πονταρίσματα του. Θα υπάρχουν και πολλές προσφορές της τελευταίας στιγμής, τις οποίες θα μπορούν να εκμεταλλεύονται τα μέλη της εταιρείας για μεγαλύτερο κέρδος.

Διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής

Η Stoixima App της Betshop θεωρείται ήδη μια από τις καλύτερες της αγοράς και φυσικά δεν θα μπορούσε να αφήσει το Promofever εκτός εφαρμογής. Όλες οι προσφορές και φυσικά και τα στοιχηματικά boosts, θα είναι διαθέσιμα και από το κινητό των παικτών. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι παίκτες που παίζουν πάντως στην πλατφόρμα της Betshop, μπορούν να περιμένουν πολλές προσφορές στο άμεσο μέλλον.

About the author

Ο αθλητισμός ήταν πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Νικόλαου Παπαδάκη. Από μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αργότερα ανακάλυψε την αγάπη του και για το μπάσκετ. Πλέον παίζει και τένις στον ελεύθερο χρόνο του. Θεωρείται ειδικός στο στοίχημα, καθώς ασχολείται με αυτό από πολύ μικρή ηλικία. Γράφει άρθρα με θέμα το στοίχημα και όχι μόνο.